BEKLEYİŞ SÜRÜYOR
Daha önce defalarca ertelenen ve son olarak Nisan ayında yapılacağı açıklanmasına rağmen artan koronavirüs vakalarının ardından yeniden Mayıs ayına ertelenen Bölgesel Amatör Lig için bekleyiş sürüyor. 7 BAL takımımız olan Erenlerspor, Hendekspor, Sapanca Gençlikspor, Serdivanspor, Karasuspor, Arifiye Kalaycıspor ve Pamukova1968, lige hazır bir şekilde girebilmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

GRUPLARINDA İDDİALI
Hazırlık maçları yaparak çalışmalarını sürdüren temsilcilerimiz bir an önce ligin başlamasını istiyor. Bu yıl 3.Lig parolası ile lige başlayacak özellikle Sapanca Gençlikspor, Erenlerspor ve Hendekspor, çalışmaların daha çok üstünde duruyor. Tüm ilçenin desteğini de alan üç ekibimiz bu yıl gruplarında da oldukça iddialı konumda yer alıyor.

ANTRENMANLAR SÜRÜYOR
Serdivanspor, Arifiye Kalaycıspor, Karasuspor ve Pamukova1968 de lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor. 3 iddialı ekibin arkasında sezona sürpriz yapma hedefiyle başlayacak ekipler, Mayıs ayını beklemeye başladı. Antrenmanlarını aralıksız sürdüren ve sık sık hazırlık maçı yapan ekiplerimiz Koronavirüs tedbirlerine de büyük bir titizlikle riayet ediyor.

MAYISI İPLE ÇEKİYORUZ
Türkiye Futbol Federasyonu’nun gerekli tedbirleri alarak sezonu başlatmasını bekleyen temsilcilerimiz Profesyonel ligler gibi amatörlerin de oynanmasını istiyor. Kamplara giden ve çalışmalara erkenden başlayan ekiplerimizin planları gelen ertelemeyle altüst olmuştu. Çalışmalarına belirsiz tarihe rağmen devam eden takımlar, Mayıs ayını iple çekiyor.

Editör: Haber Merkezi