Geçtiğimiz hafta uzun bir aranın ardından yeniden çalışmalara başlayan Sakaryaspor, Teknik Direktör Şaban Yıldırım’ın kararı ile 2 günlük izne ayrıldı. Yeşil siyahlılar pazartesi günü yeniden toplanacak

PAZARTESİ TOPLANACAĞIZ
Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen liglerin ardından çalışmalarına ara veren, daha sonra Rüstemler Tesisleri’nde toplanan ancak 2’nci liglerin başlama tarihinin 18 Temmuz olarak açıklanmasının ardından yeniden izne ayrılan ve geçtiğimiz hafta 2’nci kez top başı yapan Sakaryaspor, Teknik Direktör Şaban Yıldırım’ın kararı ile 2 günlük izne ayrıldı. Rüstemler Tesisleri’nde dün sabah yapılan antrenmanın ardından izin yapan yeşil siyahlı futbolcular, pazartesi günü yeniden toplanacak.

MİNİ TOPLANTILAR
Sabah gerçekleştirilen antrenmanda moralleri yerinde olan yeşil siyahlı futbolcular, performansları ile teknik heyeti memnun etti. Şaban Yıldırım ve kurmayları çalışmalar boyunca sık sık oyuncularla mini toplantılar yaparken, futbolculara yapacakları konusunda detaylı bilgiler verdi. Antrenmanlarda özellikle genç oyuncuların performansı ve isteği, Yıldırım ve ekibine önümüzdeki haftalar için ümit aşıladı.

Editör: Haber Merkezi