Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Sakaryaspor’da oynanan hazırlık maçında hem yeni transferlerin hem de takımda kalan oyuncular performanslarıyla taraftarların beğenisini topladı

BEĞENİ TOPLADILAR
Çalışmalarına Rüstemler’de başlayan, ardından da Kartepe’de 10 günlük bir kamp sürecini geçiren ve yeniden Rüstemler’e dönüş yapan Sakaryaspor’da oyuncuların performansları dikkat çekiyor. Kartepe’de oynanan hem Halide Edip Adıvarspor hem de Kırklarelspor karşılaşmalarında tam not alan sporcular, Sancaktepe karşılaşmasında da taraftarın beğenisini topladılar. Yeşil siyahlı futbolcular, liglerin başlamasına bir hafta kala hazır bir görüntü verdiler.

TARAFTAR MEMNUN KALDI
Son olarak Sancaktepe karşısında da iyi bir oyun ortaya koyan yeşil siyahlı futbolcular, teknik heyetin de yüzünü güldürdü. Teknik direktör İsmail Ertekin, hem hazırlık maçlarında hem de idmanlarda oyunculara zaman zaman sert uyarılar yaptı. Öte yandan yeşil siyahlı taraftarlar da naklen yayınlarla takımı izleme fırsatı bulurken, oyuncuların performanslarından da memnun kaldı.

Editör: Haber Merkezi