ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Geçtiğimiz yıl başarılı bir sezon geçiren Sakaryalı Taekwondocular, bu yıl da yeni başarılar kazanmak için işler sıkı tutuyor. Lütfü yaman spor salonunda antrenör Davut Cengiz yönetiminde çalışan Taekwondocular, yeni sezonda şampiyonlukları ve madalyaları hedefliyor. Antrenmanları bir gün olsun aksatmayan genç sporcular, pandemi nedeniyle evde kaldıkları günlerin telafisini yapıyor.

BOMBA GİBİ GELİYORLAR

Taekwondo sporcuları Halil İbrahim Akar, Ahmet Melih Vural, Ersel Şimşek, Emre Can Ak, M. Emin Cengiz, Rukiye Özdemir, Şeymanur Kay, Şeyma Aksu, Şevval Bozkurt, Ayşe Züleyha Dinç, Ahmet Arda Çelik, Emirhan Sarı, Baran Ada, Hilal Baş ve Dilay Çetin, yeni sezona bomba gibi geliyor. Genç sporcular, Antrenör Davut Cengiz’in direktiflerini harfiyen yerine getiriyor.

“ÖNCE SAĞLIK”

Antrenör Davut Cengiz yaptığı açıklamada, “Taekwondo takımımı her yıl başarılara doymayan bir takım haline getirmek için gecemi gündüzüme katıyorum. Benim tuttuğunu koparan bir yapım var. Takımımda olan sporcularım da aynı benim gibi olmalı. Olmazlarsa başarı gelmez. Onun için müsabakalara gittiğimiz Türkiye ve Avrupa turunda hep madalyayla döndük. Bu yıl ise pandemi nedeniyle geç başladık. Sağlık ön planda bizim için, sonra spor gelir. Yüzlerce madalyalar kazandık ve milli sporcularımızla daha çok madalyayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi