SERDİVAN KIZARIYOR
Sakarya Süper Amatör Küme Play Off grubu heyecan dolu maçlarla başladı. Grubun ilk karşılaşmalarında dikkat çeken takım 10 kişi ile galibiyeti alan Serdivanspor oldu. Aşağı Kirazca’yı 3-2 ile geçen Serdivanspor ilk haftayı lider kapatmıştı. Gruptaki 2. karşılaşmada ise Serdivanspor Karasu Güvenspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 55 dakikasını 10 kişi oynayan Serdivanspor bu karşılaşmada da bulduğu tek golle skoru 1-1’e getirdi ve puanını dörde çıkardı. İki karşılaşmada da yine 10 kişi kalan Serdivanspor oynadığı oyun ile yeniden BAL’a dönmenin sinyallerini veriyor. 2 maç sonunda grupta 4 puanı bulunan SerdivansporKalaycıspor ile birlikte 4’er puanla zirveyi paylaşıyor.

KALAYCI ZİRVEYE ORTAK
Süper Amatör Küme Play Off grubuna Karasu Güven Beraberliği ile başlayan ArifiyeKalaycıspor gruptaki 2.maçında Pamukova1968’i 2-1’le geçerek hem ilk galibiyetini aldı hem de zirveye ortak oldu. Gösterdiği iyi mücadele ile dikkat çeken Kalaycıspor, zirve mücadelesini son haftaya kadar sürdüreceğinin sinyalini de vermiş gibi. Geçtiğimiz sezon Play-Off gruplarına erken havlu atan Kalaycıspor bu sezon takibi bırakmayacak gibi görünüyor.

HENDEK BERABERLİĞE ABONE
Grubun henüz galibiyetle tanışmamış takımlarından Hendekspor Play-Off grubu ilk karşılaşmasında Pamukova1968 ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonunda hakemlerden dert yanan ve sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Hendekspor’da hakem kararlarına isyan eden Teknik Direktör İmdat Kum istifa ederek takımın başından ayrıldı. Hendekspor’da 2’nci karşılaşmada Teknik Direktörlük koltuğunda Bülent Yıldırım yer aldı. Aşağı Kirazcaspor karşısında geriden gelerek öne geçen Hendekspor 85.dakikada yediği golle 1 puana razı oldu. Hendekspor 2 hafta sonun daladığı 2 beraberlikle 2 puan toplayabildi.

GÜVEN 2 PUANDA KALDI
Grubun iddialı ekiplerinden Karasu Güvenspor ise Play Off’larda ilk maçını ArifiyeKalaycıspor ile oynadı. Karşılaşmadna 1-1 eşitlik ile ayrılan Karasu Güven ilk maçından 1 puanla ayrıldı. 2’nci karşılaşmasında ise Serdivanspor ile karşılaşan Karasu Güvenspor rakibi karşısında ilk yarı öne geçti. Serdivanspor’un 10 kişi kalmasıyla sayı üstünlüğünü de eline alan Karasu Güvenspor istediği oyunu ortaya koyamayınca sahadan yine aynı skorla ayrılarak 2.maçındanda 3 puan çıkartamadı ve 2 puanda kaldı.

PAMUKOVA1968 2 MAÇ 1 PUAN
Play Off grubunun 1’er puanlı 2 takımından birisi olan Pamukova1968 gruplara Hendekspor beraberliği ile başladı. İlk maçta 1 puanı 84.dakikada bulduğu golle kurtaran Pamukova temsilcisi 2.maçta bu kadar şanslı değildi. İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmada Kalaycısor’a 2-1’lik skorla kaybeden Pamukova 1968 2 maç sonunda 1 puanda kaldı.

KİRAZCA GALİBİYETE HASRET
Süper Amatör Play Off grubuna mağlubiyetle başlayan Aşağı Kirazcaspor ikinci karşılaşmada da istediğini bulamadı. İlk karşılaşmada 10 kişi kalan Serdivanspor’a 3-2 yenilen Aşağı Kirazcaspor gruptaki ikinci karşılaşmada Hendekspor ile 2-2 berabere kaldı. Kaptan Levent Demiray’ın golleriyle 1 puanı kurtaran Aşağı Kirazcaspor 2 maç sonunda 1 puanla grubun sonunda yer aldı.
Play-Off Grubunun 3.haftaki karşılaşmalarının ilkinde 4 puanlı iki takım Serdivanspor ve ArifiyeKalaycıspor zirve mücadelesi için karşı karşıya gelecek. Bir diğer karşılaşmada ise grubun son sırasında 1’er puanla yer alan ekipler Pamukova 1968 ile Aşağı Kirazcaspor karşılaşacak. Haftanın son karşılaşmasında ise 2’şer puanı bulunan Hendekspor ve karasu Güvenspor karşı karşıya gelecek.

Editör: Haber Merkezi