HERŞEY HENDEK’E BAĞLI
Süper Amatör Futbol Liginde, gruplarında ilk 3 sırayı alan takımlar Play Off grubuna yükselecek. Burada tarafsız sahalarda oynanacak maçların ardından Play Off şampiyonu BAL Ligine direkt çıkacak. Diğer 2 takımın geleceği ise Hendeksporun durumuna göre değişecek. Zira, Hendekspor 3.Lige çıkarsa, Bölgesel Amatör Liginde (BAL) yer alan Serdivanspor veya Karasuspor takımlarından hangisi en fazla puanı toplarsa o takım, eskisi gibi Play Off baraj maçı oynamadan direkt olarak seneye de BAL Liginde yer alacak.

SERDİVAN-KARASU BEKLEMEDE
BAL Ligini en kötü sırada bitiren  BAL’daki 3 takımımızdan hangisi en az puana sahip ise, eski statü gibi direkt olarak Süper Amatör Ligine düşmek yerine, Play Off ikincisi ile Baraj maçı oynayacak ve yenen takım seneye BAL’da yer alacak. Eğer ki Hendekspor şampiyon olamaz ise, Hendekspor BAL’da kalacak. En kötü durumdaki takımın yerine Play Off Şampiyonu direkt olarak çıkacak. BAL’da en iyi ikinci takım ile Play off ikincisi tarafsız sahada tek maç üzerinden baraj maçı oynayacak ve yenen takım BAL’da yer alacak.

ALTI TAKIM ÇIKACAK 6 TAKIM DÜŞECEK
Süper Amatör Liginde, her 2 grupta yer alan son 3 takım, 1.Amatör Ligine düşecek. 4 Gruptan oluşan 1.Amatör Ligindeki grup birincileri toplam 4 takım Süper Amatör Ligine direkt yükselecek. Son 2 sıra küme düşecek. Ayrıca gruplarında 2, 3 ve 4.sıradaki toplam 12 takım, 6’şarlı 2 grup halinde Tek Devreli Play Off oynayacak. Buradaki grup birincilerinden oluşacak 2 takımla birlikte gruplarında birinci olan 4 takım da dahil 6 takım, Süper Amatör Ligi gruplarından düşecek toplam 6 takımın yerine Süper Lige çıkacak.

AKYAZI MAÇ BAŞINA YARIM GOL YEDİ!
Süper Amatör Futbol Liginde Ferizlispor, 2 maç üst üste maça çıkmayıp ligden ihraç edilirken, Adapazarıspor ve Sapanca Gençlik hiç yenilmedi. Hendek Dereköyspor Süper Amatör Liginde 33 golle en çok gol atan taktım olurken, As Akyazıspor da 6 gol ile en az gol yiyen takım oldu. Yine aynı ligde Harbişspor, her iki grup takımları arasında ilk yarıdan galibiyet yüzü göremedi. Eski günlerini mumla aratan Akyazı temsilcisi Alaağaçspor ise tamamen kendi gençleriyle çıktığı maçlarda tam 54 gol yiyerek en çok gol yiyen takım oldu

SÜPER AMATÖR A GRUBU İLK YARI PANOROMASI

İLK YARININ TAKIMI
Sapanca Gençlikspor

İLK YARININ ANTRENÖRÜ
Hakan Dursun (Sapanca Gençlik)

İLK YARININ FUTBOLCUSU
Sezer (Geyvespor)

İLK YARININ HAKEMİ
Atilla Karaoğlan

İLK YARININ KARE ASI
1.Sezer (Geyvespor)
2.Halis (Hendek Dereköy)
3.Muhammet (As Akyazıspor)
4.Bedirhan (Sapanca Gençlik)

İLK YARININ KARMASI
1.Muhammet (As Akyazı)
2.Erdem (Geyvespor)
3.Emre (Karasu Yalıspor)
4.Arda (Sapanca Gençlik)
5.Hasan Şahin (As Akyazı)
6.Bedirhan (Sapanca Gençlik)
7.Bünyamin (As Akyazıspor)
8.Onur (Hendek Dereköy)
9.Orhan Ekşi (Karasu Yalıspor)
10.Sezer (Geyvespor)
11.Şenol (Sapanca Gençlik)

Editör: Haber Merkezi