Türkiye Kadınlar Voleybol 2’nci liginde fırtına gibi esen Sakarya Voleybol, deplasmanda Bursa Nilüfer’i setlerde 3-0’la geçerek 15’te 15 yaptı ve 4 hafta kala liderliği ve Play-Off’a kalmayı garantiledi

3-0'LIK NET SKOR
Karşılaşmanın başından sonuna kontrolü elinde tutan Sakarya Voleybol ilk seti 25-17, ikinci seti 25-20 son seti de 25-22 alarak 15’nci maçından 15’nci galibiyetini aldı. Bu skorun ardından 2. Lig 2. Grubu bitime 4 hafta kala lider olarak bitirmeyi garantileyen Sultanlar, Play-Off grubuna kalmayı da garantiledi. İdris Demir’in talebeleri Play-Off grubunda da galibiyetler alarak 1’nci lige çıkmanın hesaplarını yapıyor.

GALİBİYET YÜCE’YE ARMAĞAN
Karşılaşma sonrasında şampiyonluk kupasını Sakarya’ya getireceğini belirten kulüp başkanı Ömer Bektaş, galibiyeti ise desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'ye hediye ettiklerini söyledi. Antrenör İdris Demir ise “Biz inandık. Çok sıkı çalışıyoruz. Güzel bir sinerji yakaladık. Zorlu bir maraton oldu. Bugün güçlü rakibimizi kendi evinde yenerek ilk hedefimiz olan Play-off'lara kalmayı başardık. Ligde kalan 4 haftayı da ilk günkü heyecan ve motivasyonla kazanarak namağlup unvanıyla Play-Off’lara çıkmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi