İLK İDMAN
Sultanlar yeni yüzüyle görücüye çıkarak Serdivan Spor Salonunda sezona başladı. Yenilenen yüzü ve yeni ismiyle Kadınlar 1. Lig'de mücadele edecek olan Generali Sigorta Sakarya Voleybol Spor Kulübü salona inerek antrenman yaptı. Gerçekleştirilen antrenmana kulüp Başkanı Ömer Bektaş’ın yanı sıra yöneticiler, teknik ekip, sporcular ve basın mensupları katıldı.

----

YENİ TRANSFERLER
Generali Sigorta Sakarya Voleybol Spor Kulübü ailesine 1. Lig de mücadele edecek kadrosuna 6 sporcu eklendi. Yeni transferler Dilek Erken, Deniz Devrim Düzel, Esma Turgut, Dilara Yılmaz, Betül Dinç VE Selen Durusoy takımla ilk idmanlarına çıktı. Geçtiğimiz sezon şampiyonluk kupasını şehrimize namağlup unvanla getirmeyi başaran kadroda yer alan sporcular Elvan Alpar, Kübra Dervişoğlu, Ebru Özsemerciler, Ecren Akbal, Şevval Acıbal, Berna Kes, Damla Tilki ve Gizem Bayraktar da antrenmanda yer aldı. Sakarya'nın voleybolda ki efsane Antrenörü İdris Demir, İdari Menager Erol Güdüloğlu Yardımcı Antrenörler Enes Tekin ve İlker Kadaş da sporculara eşlik etti.

----

FİKSTÜR BELLİ OLDU
2020-2021 Voleybol Sezonu Kadınlar ve Erkekler 1’inci Liglerinin Fikstürleri Belli Oldu. (Covid-19) Pandemisi nedeniyle TVF Voleybol TV Youtube kanalından gerçekleşen kura çekiminde, 2020-2021 voleybol sezonu TVF Kadınlar ve Erkekler 1’inci liglerinin fikstürleri belli oldu. Kura çekimine; Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu ve TVF Lig İşleri Danışmanı Recep Nurtanış katıldı.

----

BEKTAŞ’TAN DESTEK ÇAĞRISI
Sezon açılışı öncesinde Kulüp Başkanı Ömer Bektaş ve Teknik kadro, sporcularla bir toplantı gerçekleştirdi. Hedefler ve çalışma programları gibi konular görüşüldü. Kulüp başkanı Ömer Bektaş "Bugün sezona start veriyoruz. Öncelikle şehrimizin tek 1. Lig ekibi olarak sorumluluğun bilimci içindeyiz. Generali Sigorta sosyal sorumluluk çerçevesinde bizlere katkı verdi. Bu sezon onların ismiyle yarışmacı olduk. Sakarya Büyükşehir belediye başkanımız Ekrem Yüce ve diğer belediyeler, dostlarımızla Sultanlar Ligi’ne çıkmayı hedefledik. Buna biz inandık şehir de inanmalı. Bu ekip bayanlardan kurulu ve kadın hakları diyoruz işte herkesi bu takıma kızlarımıza desteğe davet ediyorum" dedi.

----

“BAŞARIYA ULAŞACAĞIZ”
Takımın baş antrenörü tecrübeli isim İdris Demir, "Geçen sezon zoru başardık ve namağlup şampiyon olarak 1.lige çıkmayı başardık. Bu sezon Generali Sigorta ve şehrimiz dinamikleriyle beraber el birliğiyle sultanlar ligine çıkmayı arzuluyoruz. Biz her şey den önce fair-play e önem vererek, aile havasında başarıya ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.

----

“BİZİ YALNIZ BIRAKMAYIN”
Zorlu ve uzun bir maratona start veren Filenin yerli sultanları "Bizler inandık ve şehrin başarısı için buradayız. Bizleri yalnız bırakmayın, bize güvenin hep beraber sultanlar ligine çıkalım. Biz bayan takımı olarak bizlere sahip çıkın, destek verin, tribünleri boş bırakmayın" mesajını verdiler.

Editör: Haber Merkezi