Maç boyunca direnç günü yüksek olan Sultanlar, kötü hakem yönetimine ve bireysel hatalara takıldı

3-0’LIK MAĞLUBİYET
Takımda yaşanan koronavirüs vakalarının ardından son günlerde birlikte çok az çalışma imkanı bulabilen Sultanlar, Bolu Belediyespor karşısında zaman zaman iyi oynasa da rakibine direnemedi. İlk sette öne geçmesine rağmen rakibine 17-25 kaybeden sultanlar, 2’nci ve 3’ncü setlerde direnç seviyesini arttırsa da az farkla da olsa setleri kaybetti ve mücadeleden 3-0 yenik ayrıldı.

----

“KIZLARIMIZA GÜVENİYORUZ”
Generali Sigorta Sakary Voleybol Başkanı Ömer Bektaş maç sonu yaptığı açıklamada, “İlk maçımız olan Bolu Belediye karşılaşmasında kızlarımızı dirençli gördüm. Bolu bizden daha tecrübeli gibi gözüktü. Rakibimize 3-0 yenildik ama ezilmedik. 2. ve 3. setleri alabilirdik ama hakemlerden şansımız yok. Berbat bir yönetim gösterdiler. Ayrıca kızlarımızın ferdi hataları da buna eklenince mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Bu maçı unutup 2. maçımıza bakacağız. Kızlarımıza güveniyoruz” dedi.

----

“HEMEN TOPARLANCAĞIZ”
Antrenör İdris Demir ise açıklamasında, “Kızlarımız Bolu karşısında gerçekten ellerinden geleni yaptılar. Onlar bizden biraz daha tecrübeliydi. İyi sporcuları var. İleriki haftalarda toparlanıp galibiyetler almak istiyoruz. Bu maçı geride bırakıp Çarşamba günü oynayacağımız Nevşehir maçında odaklanacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi