DİNAMİKLER HARAEKETE GEÇMELİ
Yakaladığı başarılı grafik ile adını şampiyonluğa altın harflerle yazdıran Sakarya Voleybol Kulübü, gözünü şimdide Sultanlar Ligi’ne dikti. Zorlu 1’nci Lig’de istediğini elde edebilmek için desteğin şart olduğunu belirten Kulüp başkanı Ömer Bektaş, şehrin dinamiklerinin bu noktada harekete geçerek bu şampiyon kızları desteksiz bırakmaması gerektiğinin altını çizdi.

“SEVİNCİMİZİ YAŞAYAMADIK”
Başkan Ömer Bektaş yaptığı açıklamada “ Sakarya Voleybol Spor olarak 2. Bayanlar Liginde zorlu bir maraton sonrası ipi göğüsleyerek 1.ige çıktık. Kısıtlı imkanlarla biraz sporu seven biraz da gerçek dostluklarımızın olduğu iş adamlarının hatırımızı kırmayarak sponsorlukları katkıları ile çıkmış olduğumuz Bayanlar 1. Ligi’nde şampiyonluk sevincini bile koronavirüs dolayısıyla yaşayamadık. Her şeyden önemlisi sporcularımızın emeklerinin karşılığını, bizlerin de mücadeleleri ile taçlandırması önemliydi” dedi.

“DAHA ÇOK DESTEĞE İHTİYAÇ VAR”
Önceki seneye nazaran daha fazla desteğe ihtiyaçlarının olduğunu belirten Bektaş, “Şimdi 1. Ligde daha kaliteli takımların daha güçlü sporcuların olduğu yerde daha çok desteğe ihtiyaç var. Bu destek için şehrin dinamiklerin bu takıma sahip çıkması lazım. Daha kurumsal firmalar belediyeler iş adamları bu takıma sahip çıkar ise sezon sonu Sultan Liginde bit takımız olur. Yıllardan beri bu iş de kendini ispat etmiş İdris Hoca’ya bilgi birikim ve tecrübesi ile bir araya getirdiği bu sporcu kadrosunun kesinlikle desteklenerek sahip çıkılması şehrin Sakaryaspor’dan sonra en büyük sorumluluğudur” ifadelerini kullandı.

“EMEKLERE YAZIK OLMASIN”
Köklü takımların içinde mücadele edeceklerini belirten Başkan Bektaş, “Fenerbahçe, Beşiktaş, Vakıfbank, Numune, İzmirspor, Gelişimspor gibi köklü takımların olduğu kaliteli bir ligi Sakarya halkı ile buluşturmak isteriz. Eğer bu takıma sahip çıkılmazsa şimdiye kadar yapılan emeklere yazık olur. Hiç bir başarı kolay elde edilmiyor. Bu ligde mücadele etmek için destek şart. Ama öyle yarım ağızla değil elini kolunu gövdesini kelleyi koyacak şekilde destek” ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi