GERİ DÖNEŞE YETMEDİ
Son haftalarda ligde iyi bir çıkış yakalayan ve üst üste galibiyetler alan Generali Sigorta Sakarya Voleybol takımımız, evinde ağıladığı Çukurova Belediye’ye 3-1 mağlup oldu. İlk sete harika başlayarak seti büyük bir farkla kazanan Sultanlar, 2’nci ve 3’ncü sette zorlu rakibine diş geçiremedi ve setleri kaybederek 2-1 geriye düştü. 4’ncü sette 27-25’lik skoru yakalayan ve set sayısı kullanan sultanlar, üst üste verdiği 4 sayı ile bu seti de 27-29 kaybetti ve mücadeleden 3-1 mağlup ayrılarak taraftarlarını üzdü.

MAÇ SONU SÖZLÜ SATAŞMA
Mücadelenin sonunda Çukurova Belediye teknik ekibinden ve oyuncularından gelen sözlü sataşmaların ardından olaylar çıktı. Hem salonda bulunan basın mensuplarına hem de yeşil siyahlı temsilcimizin teknik heyetine sözlü sataşmada bulununca ortam bir anda gerildi. Araya giren emniyet güçleri olay büyümeden taraftarı sakinleştirdi.

“GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLDÜM”
Kulüp Başkanı Ömer Bektaş maçın ardından açıklamalarda bulundu. Bektaş, “Maça iyi başladık aslında. İstekli ve arzuluyduk ama daha sonra ne oldu bilmiyorum bir anda oyundan düştük. 2’nci ve 3’ncü setleri kaybettik. 4’ncü sette başa baş bir oyun oynadık. Tam seti aldık derken servisi çizgi dışına yolladık ve set Çukurova’ya döndü. Kazanabileceğimiz bir maçtı. Gerçekten çok üzüldüm” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi