TEBRİK ETTİLER
Kahramanmaraş’ta yapılan Kick Boks Genç Kız kategorisinde Türkiye 3.lüğü kazanan Adapazarı Vali Mustafa Büyük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 11. sınıf öğrencisi Sudenur Bıyıkoğlu’nu, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ve Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli ayrı ayrı kabul ederek tebrik ettiler.

“GURUR DUYDUK”
İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, ilimiz öğrencilerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde bulunmasından ve Türkiye dereceleri kazanmalarından büyük gurur duyduklarını belirterek, Kick Boks’ta Türkiye 3.sü olan Vali Mustafa Büyük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Sudenur Bıyıkoğlu’nu, başarıda emeği geçen öğretmenlerini ve okul yöneticilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

SUDENUR’DAN TEŞEKKÜR
Ziyaretlere okul müdürü Yakup Kalaycı ile birlikte katılan Sudenur Bıyıkoğlu, önemli bir yarışmada madalya kazanmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, antrenörüne, öğretmenlerine, okul yöneticilerine ve ailesine verdikleri destekten dolayı çok teşekkür etti. Genç sporcu ziyaretler boyunca gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Durmuş’a ve Cevherli’ye teşekkür etmeyi ihmal etmedi

Editör: Haber Merkezi