İMZALAR ATILDI;Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin uygulama becerisine sahip, nitelikli ve donanımlı yetişmelerini sağlamak; diğer taraftan da, Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve şemsiyesi altındaki Spor Kulüplerinin desteklenmesi ve geliştirilmesi amacı için işbirliği protokolü imzalandı.

ZIMBA VE MİRZOĞLU İMZALADISpor bilimleri Dekanlık binasında yapılan işbirliği Protokol imzaları; SUBÜ, Spor bilimleri dekanı Prof.Dr. Nevzat Mirzaoğlu ile Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba tarafından imzalandı. İmza töreni ASKF heyetinde Başkan vekilleri Recep Odabaş, Hasan Özkan, başkan yardımcısı Uğur Kobaş vardı. Spor bilimleri heyetinde Prof.Dr. Hakan Kolayiş, Prof.Dr. Ertuğrul Gelen, Okutman Adem Erbay hazır bulundu.

“ÖĞRENCİLERE KATKI SAĞLAYACAĞIZ”
Başkan Yaşar Zımba “SUBÜ Spor Bilimleri Fakültesi ve Federasyonumuz arasında imzaladığımız protokol, kulüplerimizin çalışmalarına bilimsel bilgileri de ekleyerek, kulüplerimizin gelişmelerine ve daha çok başarılı olmalarına katkı sağlayacak. Federasyonumuz ve Kulüplerimizde çalışarak yardım edecek öğrencilerin kulüplerimize çok büyük katkılar sunacağına inanıyorum. Protokolü iyi ki imzalamışız.  Öğrencilerimizi federasyonumuzda ve kulüplerimizde, ağırlamaktan, berberce çalışacak olacağımızdan, mutluyuz. Elimizden gelen imkanları öğrencilerimize sağlamaya çalışacağız. Tüm detaylar Protokol de düşünülmüş, her şey yazıyor zaten. Geleceğimizi yetiştiren bu Yuva’nın SUBÜ Rektörü Prof.Dr. Mehmet Sarıbayık, Spor bilimleri Dekanı Prof.Dr. Nevzat Mirzeoğlu hocalarımız başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor, belki Türkiye’de ilk sayılabilmek bu imzaların SUBÜ ve ASKF Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“SAKARYA VE TÜRK SPORUNA HİZMET”
Spor bilimleri dekanı Prof.Dr. Nevzat Mirzeoğlu ise yaptığı konuşmada “Sakarya amatör spor kulüpleri federasyonun bize güç kattığına inanıyoruz. Bundan sonra ASKF ile yapacağımız çalışmaların, hem Sakarya sporuna hem de ülkenin genel sporlarına önemli katkılar yapacağını düşünüyoruz. Buradan, bu imzalar ile başlayan kıvılcım, Türkiye’de de bir farkındalık oluşturacaktır. Atılan Bu imzalar güzel işler yapmaya vesile olur İnşallah” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi