“MUTLULUĞU TARİF EDİLEMEZ”
Derneğin kurulma amacından bahseden Derya Sağlam, “Sakarya’da görme engelli çocuklarımızı spora ve hayata kazandırmak istiyoruz. Sakarya’da görme engelli çocuklarımız için böyle bir faaliyet yoktu. Zaten Türkiye’de bile 16 tane var ve çocuklarımız kendilerini hayata kazandıramıyorlardı. Biz bir tane dahi çocuğumuzu spora ve hayata kazandırırsak bunun bize vereceği mutluluğu tarif edemeyiz” dedi.

KENDİSİ DE MADALYALI SPORCU
Kendisi de sporcu olan Derya sağlam, Atletizm diskte altın madalya, ciritte bronz madalya, yüzmede bronz madalya kazanmış durumda. 5 yıldır spor yapan ve ayrıca satranç turnuvalarına da katılan Sağlam, orada da iyi başarılar elde ediyor. Diğer üyeler Fatma Sağlam ve Fedai özel de birçok branşta başarı elde etmiş sporcular.

DESTEK BEKLİYORLAR
Dernekte birçok spor faaliyet alanları olacağını söyleyen Sağlam, “Atletizm, yüzme satranç, halter, judo, golbol ve daha birçok alan. Şuanda derneğin bir binası ve yeri bulunmuyor fakat bunu için adımlar atılacak ve belediyenin de bizleri yalnız bırakmayacağını sahip çıkacağını ümit ediyoruz. Tabi ki Sakarya’daki önemli insanlarımızdan iş adamlarımızdan da derneğimiz ve görme engelli çocuklarımız için bizlere katkı sağlayacağını düşünüyoruz” dedi

Editör: Haber Merkezi