BAŞKANLAR VE MÜDÜRLER KATILDI
Sakarya Faal Futbol Hakem ve Gözlemcileri Derneği Şube Başkanı Özgür Aygün, yeni sezon öncesinde taban birliklerini kahvaltıda topladı. Spor camiasının büyük ilgi gösterdiği organizasyonda Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Yaşar Zımba, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Müdürü Davut Cengiz, TFF Sakarya Bölge Müdürü Ferruh Sezgin, Amatör Futbolcular Derneği Sakarya başkanı Ömer Bektaş, Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Mahmut Güzel, Sakarya Spor Adamları Derneği Başkanı Zeki Öztürk, ilçe spor müdürleri ve basın mensupları yer aldı.

TESİSLERDE ÇALIŞMALAR
Kahvaltıya katılan davetlilere teşekkür eden Başkan Özgür Aygün, iyi bir yıl geçirmek istediklerini ve sporun konuşulduğu bir sezon geride bırakmayı düşündüklerini ifade etti. Toplantıda söz alan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, tesislerde çalışmalarının devam ettiğini. Her anlamda sporun ve sporcunun yanında olacaklarını ve sorunlara çözüm getireceklerini ifade etti.

“SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR”
Toplantıda söz alan ASKF Başkanı yaşar zımba da çarpıcı açıklamalar yaptı. Zımba konuşmasında; “Umarım hem amatör hem de profesyonel anlamda iyi bir sezon geçiririz. Birlik e beraberlikle her şey daha güzel olur. Türkiye’de Sakarya’yı herkes seviyor ama burada birbirimize düşman oluyoruz. Kötülüklerden beslenmemek lazım. Spor sevgi barış ve kardeşlik demektir” ifadeleri kullandı.

SAKARYA’YI SAKARYALILAR YÖNETSİN
Zımba; “Sakaryaspor bu şehri birleştiren en büyük sivil toplum örgütü. Ömrümün sonunda benim en büyük isteğim Sakarya’yı Sakaryalılar yönetsin, Sakaryaspor’da Sakaryalılar oynasın. Benim uğraşım bu. Bursa’daki final bardağı taşıran damla oldu. Bizim çocuklarımızın daha fazla olması lazım takımda. Biz süper ligde bile Sakaryalılarla oynadık. Trabzon kendine gelmeye başladı. Biz de öyle olalım istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi