Sakarya spor basını önceki akşam düzenlenen gecede buluştu. Sakarya Spor Adamları Derneği tarafından organize edilen geceye Gazeteciler Birliği Başkanı ve TSYD Sakarya İl Temsilcisi Zeki Aydıntepe, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Daire başkanı İlhan Şerif Aykaç, Sakarya Spor Adamları Derneği başkanı Zeki Öztürk ve spor basınının duayen ve genç isimleri katıldı.

ÖZTÜRK’TAN TEŞEKKÜR

Gerçekleştirilen yemekte basın mensupları ile sohbet eden Başkan Zeki Öztürk ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, spor basınının birçok ile göre Sakarya’da ne kadar güçlü olduğuna dikkat çekti. Basın mensuplarının çalışmalarından ve emeklerinden övgüyle bahseden Başkan Öztürk, geceye katılan emekçi isimlere teşekkür etti.

ÇAPA’YA SÜRPRİZ PASTA

Yenilen yemek sonrasından Sakarya basınının duayen ve sevilen ismi olan ve aynı zamanda gazetemiz muhabiri Rahmi Çapa’nın yaş günü kutlandı. Yılların eskitemediği başarılı muhabir Rahmi Çapa kestiği pastanın ardından tebrikleri kabul etti. Doğum günü sürprizi sonrasında oldukça duygulanan Rahmi Çapa, Sakarya Spor Adamları Derneği yöneticilerine ve basın mensuplarına teşekkür etti.

PLAKETLER VERİLDİ

Yemeğin ardından geçilen törende basın mensuplarına ve kurumlara çeşitli plaketler takdim edildi. Yeni Sakarya Gazetesi’nin de 4 plaket aldığı gecede birçok basın emekçisi onurlandırılmış oldu. Basın mensuplarına plaketleri gecede hazır bulunan protokol üyeleri, Spor Adamları Derneği yöneticileri ve basının duayen isimleri takdim etti. Spor basınını bir araya getiren organizasyon, Beylik Kebap’ın önünde çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. Süleyman Doğru

Editör: Haber Merkezi