Play-Off Çeyrek final karşılaşmasında Ankara Demirspor’a 2-1’lik skorla yenilerek 1’nci lig hayallerine veda eden Sakaryaspor’da bu karşılaşmayla birlikte 16 futbolcunun da sözleşmesi sona ermiş oldu

16 FUTBOLCU YOL AYRIMINDA

Sezonun hayal kırıklığı ile sonlanmasının ardından gözler gelecek sezonun planlanmasına çevrildi. Ankara Demirspor maçıyla birlikte yeşil siyahlılarda 16 futbolcunun sözleşmesi sona erdi. Oğuz Çalışkan, Abdulaziz Solmaz, Ümit Yasin Arslan, Ahmet Furkan, Ahmet Sabri Fener, Alper Tursun, Barış Örücü, Berk İsmail Ünsal, Berkay Can Değirmencioğlu, Ferit Erişçi, Hasan Bilal, Hamza Özdemir, Hüseyin Bilge, Nuri Fatih Aydın, Onur Eriş ve Ömer Alp Kunga sözleşmesi biten futbolcular oldu. Yeşil siyahlı yönetim, futbolcularla yeniden masaya oturmadan önce Genel Kurul’un yapılmasını bekliyor.

9 FUTBOLCU DEVAM

Yeşil siyahlılarda sözleşmeleri biten sporcuların yanı sıra 9 futbolcunun da sözleşmesi devam ediyor. Burak Can Kunt, Azad Filiz, Denis Taşkesen, Okan Eken, Rıdvan Bingöl, Sinan Özkan, Furkan Parsak Canberk Özdemir ve Serkan Odabaşoğlu’nun sözleşmeleri 2021 yılında sona erecek. Öte yandan genç oyuncuların da sözleşmeleri devam ediyor. 

KONGRE BEKLENECEK

Oyuncularla sezon bitmeden masaya oturmayan ve sadece Serkan Odabaşoğlu ile yeniden anlaşma sağlayan Sakaryaspor yönetiminin önümüzdeki günlerde iç transferde nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor. Kongre sürecine girmesi beklenen Sakaryaspor’da iç transfer harekatı için de bu sürecin geçmesi beklenecek. Takımda kalacak ve takımdan gidecek isimlerin kongreden sonra netlik kazanması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi