Spor Toto 1.Lige Yükselme Play Off maçlarında ilk ayak bugün oynanıyor. Pazartesi günü Samsun’da rövanşa çıkacak olan Sakaryaspor’da tek hedef bu akşamki maçı farkla kazanıp rövanşa avantajı gitmek.

TÜRKİYE KUPASINDA DA YENMİŞTİK
Sakaryaspor ile Samsunspor bugüne kadar ligde 10 kez karşılaşmış. Bunun 4 tanesinden  Sakaryaspor galip gelirken, 3 tanesini Samsunspor kazanmış. 3 maç ise berabere bitmiş. 1998-99 sezonunda oynanan ilk maçta Samsunspor burada 1-0 kazanırken, yedek kadro ile çıktığımız maçta 3-0 yenilerek üçüncü yenilgimizi aldık. Ancak onlara karşı bir tane özel bir üstünlüğümüz var ki, o da Türkiye Kupası. 1987-1988 sezonunda Samsunspor’u yenerek Türkiye Kupasını kazanmış ve adımızı Avrupa kupalarına taşımıştık.

2.MAÇ İÇİN İYİ SKOR ALMALIYIZ
Samsunspor ile bu maçın diğer maçlara oranla tek farkı, Play Off’ta ilk kez  karşılaşacak olmamız. Bu akşamki maçın rövanşı ise 4 gün sonraki pazartesi günü  Samsun’da oynanacak. Bu yüzden bu akşam dopdolu tribün ve maçın öncesinden bitişine kadar tüm takıma tam destek vermemiz gerekiyor ki, rövanş maçına bu akşam alacağımız farklı galibiyet ile gidip, orada da bize yarayacak soru alıp grup finaline kalmak. Yarın akşamki maç öncesinde Sakaryaspor’da ve Samsunspor’da sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.

MUHTEMEL KADROLAR

SAKARYASPOR

1.Oğuç Çalışkan

2.Ferit Erişçi

3.Canberk Özdemir

4.Ümit Yasin Arslan

5.Berkay Değirmencioğlu

6.Ferhat Yazgan

7.Zahit Fındık

8.Oğuz Kocabal

9.Berk İsmail Ünsal

10.Serkan Odabaşoğlu

11.Dilaver Güçlü

 

TEKNİK DİREKTÖR.

Şaban Yıldırım

SAMSUNSPOR

1.Furkan Köse

2.Erhan Kartal

3.Erkam Reşmen

4.Cenk Kaplan

5.Oğuz Gürbalak

6.Yılmıaz Özeren

7.İlyas Kubilay Yavuz

8.Erhan Şentürk

9.Bahattin Köse

10.A.Kadir Özgen

11.Samet Asatekin

 

TEKNİK DİREKTÖR:

İsmet Taşdemir

 

STAT: YENİ SAKARYA      SAAT: 20.45      HAKEM: Kadir Sağlam

Editör: Haber Merkezi