142 PUANLA 3’NCÜ OLDU
Milli sporcu Bahattin Sofuoğlu, Portekiz Estoril Pisti'nde şampiyonanın son ayağında ikinci yarışta piste çıktı. Genç milli motosikletçi Bahattin, son yarışı bitiş çizgisine çok az bir saniye kala 4. olarak bitirdi. Bu başarısıyla pilotlar klasmanında 142 puana yükselen Bahattin Sofuoğlu, şampiyonayı 3. sırada bitirerek bronz madalyanın sahibi oldu.

KASAPOĞLU’NDAN KUTLAMA
Bu sezon başarılı bir şekilde Türkiye'yi temsil eden Bahattin Sofuoğlu, Dünya Supersport 300 Şampiyonası'nda üçüncü olarak sezonu podyumda bitirdi. Dünya Supersport 300 Şampiyonası'nı bu sezon 220 puanla Kawasaki takımı pilotu Jeffrey Buis şampiyon olarak tamamladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı, sosyal medya hesaplarından yayımladığı mesajla milli sporcu Bahattin Sofuoğlu'nu tebrik etti.

TOPRAK 4’NCÜ OLDU
Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu ise Dünya Superbike Şampiyonası Portekiz ayağının ikinci yarışında 3. oldu. Toprak böylece Avustralya ve Portekiz'de iki kez yarış kazandığı sezonu 228 puanla dördüncü sırada tamamladı. Kawasaki'nin Büyük Britanyalı pilotu Jonathan Rea, üst üste 6. şampiyonluğunu elde etti.

Editör: Haber Merkezi