Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakaryaspor’da sona eren Olağanüstü Genel Kurul sürecini sosyal medya hesabından değerlendirdi. Sakaryaspor’da mevcut Başkan Selahattin Aydın ve yeni yönetiminin başarısı ile sonuçlanan kongrenin Sakarya’ya hayırlı olmasını temenni eden Başkan Toçoğlu çağrısını yineledi; “Şimdi yapılacak şey bellidir; şehir olarak Sakaryaspor’a destek olmalıyız.”
SADECE SAKARYASPOR’DAN TARAFIZ
Başkan Toçoğlu şu ifadelere yer verdi; “Kongre sürecinde tavrımızı daha önce de ifade ettik; biz tüm olası senaryoların dışında sadece Sakaryaspor’dan tarafız. Kongre döneminde sadece belli isimleri desteklemenin dışında, Sakaryaspor’un öncelenmesi gerektiğini söyledik. Elini taşın altına koyma cesaretini gösterebilecek olanlara ‘Biz de Büyükşehir olarak yanınızda olacağız’ dedik.”
BUGÜNLERE NASIL GELDİK?
“Sakaryaspor’a her şartta destek olacağımızı ifade ettik. Çünkü biz Sakaryaspor’un bugünlere nasıl ulaştığını biliyoruz. Yaptığımız her görüşmede, tüm açıklamalarımızda önemli olanın Sakaryaspor’un bir üst lige çıkması olduğunu vurguladık. Geldiğimiz noktada Selahattin Aydın ve yeni yönetimi tekrardan görevi devraldı. Sayın Aydın ve yönetimine başarılar diliyorum.”
TAKIMA DESTEK ŞEHRİN GÖREVİDİR
“Tamamlanan kongre süreci hedeflediğimiz başarılarının gerçekleşmesine vesile olsun. Sakarya’ya hayırlar getirsin. Şimdi yapılacak şey bellidir; şehir olarak Sakaryaspor’a destek olmalıyız. Kamu kurumları, yerel yönetimler, iş dünyası, STK’lar, tüm aktörler ve şehir olarak görevimiz; Sakaryaspor’a desteği sürdürmek olmalı.”
BAŞARISIZ BİR SEZON GEÇİRMEDİK
“Dün söylediğimiz gibi; Sakaryaspor başarısız bir sezon geçirmedi. Nerelerden playofflara geldiğimiz bu başarının özetidir. Dün olduğu gibi bugün de hedefimiz değişmedi; İnşallah Sakaryasporumuzu şampiyon yapacağız. Yeni sezon için tüm şehir şampiyonluk yolunda destek vermeli. İnşallah güzel günler birlik ve beraberliğimizle gelecek.”

 

Editör: Haber Merkezi