Önceki gün yapılan basın toplantısında camia olarak birlik ve beraberlik mesajı veren Sakaryaspor’da gözler Konya Anadolu Selçukspor maçına çevrildi. Kritik karşılaşma öncesinden fikstür avantajına dikkat çeken Engin Korukır Selçuk maçı öncesi de iddialı konuştu. Karşılaşmayı 2 ve ya 3 farklı kazanacaklarını belirten Engin Korukır, Sakarya halkından ve medyasından destek istedi. Rakiplerinin birbirleriyle oynayacağı maçlardan puan kayıplarıyla ayrılacağının altını çizen Korukır, “Şampiyonluk yolunda her şey bizim elimizde“ dedi.

ERCÜMENT’TEN HABERLERE YALANLAMA
Gerçekleştirilen basın toplantısında arkadaşları adına söz alan Ercüment Kafkasyalı iddia edilen prim ve antrenmana çıkmama haberlerine cevap verdi. Tecrübeli oyuncu bu haberlerin nasıl çıktığına anlam vermediklerini belirtirken, bazı kişilerin bu tarz haberleri öğrenebilmek için maçlardan hemen önce kendilerini rahatsız ettiklerini belirtti. Para konusunu bir kenara bıraktıklarını ve sadece şampiyonluğa odaklandıklarını söyleyen Ercüment, “Daha söyleyecek çok şey var ama susuyorum“ diyerek konuşmasını noktaladı.

TAHKİM KARARI BUGÜN
Çalışmalarını Rüstemler Tesisleri’nde sürdüren Sakaryaspor Selçukspor maçına kilitlendi. Pazar günü oynayacağı karşılaşma için tahkim kararını bekleyen yeşil siyahlılar seyirci yasağının devamı halinde hatıra biletleri bastırarak 10 TL bir bedelle satışa sunacak. Taraftar yasağının kalkması durumunda ise hemen bilet fiyatlarını açıklayarak bilet satışını gerçekleştirecek.  Kritik karşılaşmayla ilgili karar bugün federasyon tarafından açıklanacak.

TARAFTARDAN DESTEK KONVOYU
Sakaryaspor tarafatrları kritik Konya Anadolu Selçukspor maçı öncesinde takımı Rüstemelr Tesisleri’nden alarak stada kadar konvoyla götürecek. Sosyal medya hesaplarından açıklama yayınlayan Tatangalar yeşil siyahlı taraftara çağrı yaparak aracı olan herkesi Rüstemler tesislerine davet etti. Taraftarlardan meşale de getirmelerini isteyen Tatangalar, oyuncuları kritik karşılaşmaya moralli bir şekilde götürmek istiyor.

KILIÇ’A ZİYARET
Sakaryaspor yönetimi Başkan İsmail Gürses önderliğinde Ak Parti Sakarya İl Başkanlığına yeniden seçilen Fevzi Kılıç’a tebrik ziyaretinde bulundu. Kılıç’a hayırlı olsun diyen Sakaryaspor yönetimi önceki destekleri için de Fevzi Kılıç’a teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi