TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 4 puanla 16. sırada yer alan Sakaryaspor, yarın sahasında Sivas Belediyespor’u konuk edecek. Yeni Sakarya Atatürk Stadı’ndaki maç saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşma yeşil siyahlıların cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak. Bu maçla birlikte seyircisiz maç cezası bitecek olan Sakaryaspor, 9. haftadaki Etimesgut Belediyespor maçıyla birlikte ligde ilk kez taraftarın karşısına çıkmış olacak.

RAKİP NAĞMAĞLUP
Ligin güçlü ekiplerinden olan Sivas Belediyespor 6 haftası geride kalan ligde 12 puanla 3. sırada yer alıyor. 3 galibiyet ve 3 beraberlik elde eden Sivas Belediyespor’un henüz mağlubiyeti bulunmuyor. 6 haftada 13 gol atan konuk ekip kalesinde ise 6 gol gördü.

TEK HEDEF GALİBİYET
Galibiyetten başka bir şey düşünmeyen yeşil siyahlı ekibimiz, bu maçla birlikte şeytanın bacağını kırmak istiyor. Oyuncuların kırmızı kart görmesi nedeniyle hemen her maçı eksik tamamlayan Sakaryaspor’da futbolculara daha dikkatli olmaları uyarısı yapıldı. Maçtan önceki son taktik idmanını bu akşam yapacak olan yeşil siyahlılarda tek hedef galibiyet.

Editör: Haber Merkezi