Antalya Kampında ikinci devre hazırlıklarını sürdüren Sakarayspor, ilk hazırlık maçında Sancaktepe ile karşılaştı. İki devrede iki ayrı takımla sahaya çıkan yeşil siyahlılar sahadan 0-0 eşitlikle ayrıldı

[[y:co5EULdvAZM]]

GENÇLERİN 11’İ
Sakaryaspor Antalya Kampı’nda ilk hazırlık maçını Sancaktepe ile oynadı. Yeşil siyahlılar ilk yarıya A. Sabri Fener, Barış Uzun, Cihat Aktaş, Fatih Balata, Ensar Kolat, Kerem Özel, Görkem Şimşek, Y. Kaan Kırcı, Tuğrul Sayar, Furkan Karabaş, H. Ömer Doğru 11’i ile başladı. İlk yarıda rakibi karşısında oldukça etkisiz kalan yeşil siyahlılar rakibine de gol şansı tanımayınca ilk devre 0-0 eşitlikle sona erdi.

EŞİTLİK BOZULMADI
Sakaryaspor ikinci yarıya Oğuz, Berkaycan, Ümit Yasin, Canberk, Ferit, Özgür, Serkan, Nuri Fatih, Abdülaziz, Okan, Yaser 11’i ile başladı. İkinci devrede hücum yönünde daha aktif olan yeşil siyahlılar, Abdülaziz ile yakaladığı net fırsatlardan yararlanamadı. İki takımın da atakları sonuçsuz kalınca karşılaşma başladığı gibi 0-0 eşitlikle sona erdi. Sakaryaspor bu skorla ilk hazırlık maçından beraberlikle ayrılmış oldu.

Saha: Antalya Starligt Otel

Hakemler: Ali Yılar ** Levent Meriç Özcan ** Yılmaz Özemre **

Sakaryaspor: A. Sabri**(Oğuz**) Barış Uzun*(Canberk**) Cihat*(Ümit Yasin**) Fatih Balata* (Berkaycan**) Ensar Kolat* (Ferit**) Kerem*(Serkan**) Görkem Şimşek*(Nuri Fatih**) Kaan Kırcı*(Abdülaziz**) Tuğrul Sayar*(Özgür**) Furkan Karabaş*(Okan**), H. Ömer Doğru* (Yaser**)

T. Direktör: Şaban Yıldırım

Sancaktepe FK: Hüseyin Yılmaz, Ogün Bayrak, Bilal Yıldırım, Ozan Tahtaişleyen, Abdullah Çoban, A. Hamza Ok, Berke Yılmaz, İrfan Akgün, Melik Derin, H. İbrahim Tuna, Ahmet Sivri

T.Direktör: Mustafa Çapanoğlu

Editör: Haber Merkezi