Sezonu deplasmanda aldığı Göztepe galibiyetiyle moralli aşan temsilcimiz Sakaryaspor, bu sezonki ilk iç saha maçında karşılaşacağı Gençlerbirliği’ni mağlup ederek galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor 

HEDEF GALİBİYET
Temsilcimiz Saakaryaspor, seoznun ilk hafta maçında deplasmanda Göztepe’yi 1-0’lık skorla mağlup etmişti. Hafta boyunca çalışmalarını Rüstemler Tesisleri’nde sürdüren ekibimiz, yarın saat 19.15’te oynanacak mücadelede Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Sezona galibiyetlerle başlayan iki ekibin mücadelesinde temsilcimiz sahadan galibiyetle ayrılarak taraftarına 3 puan hediye etmek ve galibiyet serisi yakalamak istiyor. 

TARAFTARIN HASRETİ BİTİYOR
Sakaryaspor, oynayacağı Gençlerbirliği maçıyla da yaklaşık 3 ay süren iç saha hasretini de bitirecek. En son iç saha maçını geçtiğimiz sezon play-off çeyrek finalinde Eyüpspor ile oynayan yeşil siyahlılar, yarın Sakarya Atatürk Stadı’nda konuk edeceği Gençlerbirliği maçı ile 86 günlük hasreti bitirecek. Taraftarların mücadeleye ilgi göstermesi ve takımlarını 90 dakika desteklemesi bekleniyor.