Trendyol 1. Ligi’ndeki temsilcimiz Sakaryaspor, Cuma günü ikinci yarının ilk maçında Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Cuma günü Sakarya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak müsabakaya seyircilerimiz girmeyecek.

Tuncay Şanlı’nın gelişinden sonra oynanan 12 maçta sadece 1 mağlubiyet alan temsilcimiz Sakaryaspor, aldığı mağlubiyetin ardından oynadığı 11 maçta yenilgi yüzü görmedi. Ligin ilk yarısındaki son maçta

Kocaelispor ile kozlarını paylaşan yeşil siyahlı ekibimiz, sahadan 3-1’lik skorla galip ayrılmıştı.

Kardeş takım Göztepe ile oynayacağımız ikinci yarının ilk maçında tek hedefimiz 3 puan olacaktır. Uzun süredir yenilmeyen temsilcimiz, bu seriyi sürdürmek için elinden geleni yapacaktır. Göztepe maçında alınacak 3 puan hem ikinci devreye iyi başlamamızı hem de güçlü rakibimize karşı göstereceğimiz oyunla rakiplerimize gözdağı vermemizi sağlayacak.

Taraftarlarımız şu an transfer için sabırsız gibi gözüküyor. Ben de eksik bölgelerin olduğunu düşünüyorum ama yönetimimiz bu konuda acele etmeyerek en doğrusunu yapıyor. İskeleti bozmadan yapacağımız birkaç takviye ile sezon sonunda şampiyon olabiliriz.

Göztepe maçına tekrar gelecek olursak, seyircisiz oynama cezası bizi biraz zorlayacaktır. Tatangalar, takımımızın her zaman itici gücü oldu. Önümüzdeki 2 iç saha maçında olmamaları Sakaryaspor için tabii ki dezavantaj olacaktır. İnşallah bu süreçte alabileceğimiz en fazla puanı alıp bu zorluğu aşarız.