SERDİVAN SERİ PEŞİND
Serdivanspor ligin ilk yarısında çıktığı 9 müsabakada 5 galibiyet 4 mağlubiyet alarak topladığı 15 puan ile ligde 4’üncü sırada yer aldı. Rakip fileleri 20 kez havalandıran Serdivanspor, kendi kalesinde ise 15 gol gördü. Ligin ilk periyodunda başarılı bir grafik çizen sarı siyahlı ekip, Yeşilköy maçı hazırlıklarına son sürat devam ediyor. Serdivanspor’da tek hedef devrenin diğer kısmında seri yakalayarak üstü sıralara tırmanmak.

ŞOK AYRILIK YAŞANDI
Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Serdivanspor’da şok bir ayrılık yaşandı. Takımın golcü oyuncusu Yusuf Efe Seçgin, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Rize İl Özelidarespor ile anlaştı. Genç oyuncu bu sezon oynadığı 9 müsabakada 5 gol atarak takımının gol yükünü çekmişti. Sarı siyahlı ekip forvet mevkiine transfer yaparak bu boşluğu doldurmak istiyor.

"TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ"
Serdivanspor Antrenörü Berk Yusuf Yıldız, “ İyi ve genç bir kadromuz var. Ligin ilk yarısını topladığımız 15 puan ile 4’üncü sırada tamamladık. Ligin ikinci yarısına sıkı şekilde hazırlanıyoruz. Alacağımız galibiyetler ile seri yakalayacağımızı düşünüyorum. Devre arası transfer döneminde transfer yapmak zor, ama biz de kadromuzu güçlendirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi