İLK YARI GOLLE BİTTİ
Final karşılaşması dolu tribünler önünde oynandı. Finale iki takım da kontrollü başladı ve ilk 15 dakikada gol sesi çıkmadı. İlk yarı tam bitiyor derken golü bulan Figen Sakallıoğlu Anadolu Lisesi soyunma odasına 1-0 önde gitti. Karşılaşmanın ikinci yarısına gol ile başlayan ekip yine Figen Sakallıoğlu oldu. Defansın hatasını iyi değerlendiren kaptan attığı golle farkı 2’ye çıkardı.

İKİNCİ YARI SERDİVAN FIRTINASI
Ne olduysa bu golden sonra oldu. Taraftar desteğini de arkasına alan Serdivan Anadolu Lisesi önce farkı 1’e indirdi ardından da beraberliği sağladı. Bu golden sonrada baskısını devam ettiren Serdivan Anadolu Lisesi üst üste bulduğu gollerle parkeden 5-2’lik skorla galip ayrıldı ve şampiyon olarak Sakarya’yı grup müsabakalarında temsil etmeye hak kazandı.

3.LÜK SAKARYA MTAL’İN
Günün bir diğer karşılaşması olan 3.lük karşılaşmasında Sakarya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile 75.Yıl Cumhuriyet Anadolu Sağlık Meslek Lisesi karşılaştı. İlk devreyi etkili oyunu ile 2-0 önde kapatan takım Sakarya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. İkinci devrede toparlanan 75.Yıl Cumhuriyet Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 2 gol bulsa da bu goller galibiyet için yeterli olmadı ve Sakarya MTAL aldığı 3-2’lik galibiyetle İl Birinciliğini 3.olarak tamamlayan takım oldu. Takımlar düzenlenen tören ile kupa ve madalyalarını aldı.

Editör: Haber Merkezi