İLK YARI SERDİVAN
Yeni sezon öncesinde hazırlıklarını sürdüren Sapanca Gençlikspor, hazırlık maçında evinde Serdivanspor’u konuk etti. Zevkli ve bol gollü hazırlık maçı hem güzel futbol hem de güzel gollere sahne oldu. Sapanca Gençlikspor İsmail’in kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Bu gole harika bir golle Salih cevap verince durum 1-1 oldu. Her iki takım da gol için rakip kaleleri yoklarken Serdivanspor Engin’in golüyle yeniden öne geçti. Serdivanspor’un bir topu da direkten dönerken, ilk devre sarı siyahlıların 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

MAÇA DENGE GELDİ
Karşılaşmanın ikinci yarısında Sapanca Gençlik Furkan’la eşitliği sağladı. Yediği gole hemen cevap veren Sarı Siyahlılar Erdi’nin kendi kalesine attığı golle bir kez daha öne geçti. İlerleyen dakikalarda Sapanca Gençlikspor Ömer Faruk’la tekrar eşitliği sağladı. Yeşil beyazlıların da bir topu direkten döndü. Dostça başlayan mücadele 3-3 eşitlikle dostça bitti. Her iki takım da lige hazır bir görüntü verdi.

Sapanca Gençlikspor: Cenk, Anıl, Mert, Oğuzhan, Ömer Faruk, Bedirhan, Osman, Furkan, Fatih, Onur, Enes

Antrenör: Ali Asım Balkaya

Serdivanspor: Kadircan, Salih, İsmail, Tugay, Hakan, Enes, Engin, Burak, Furkan, Fırat, Fatih

Antrenör: Berk Yusuf Yıldız

Goller: Dk.10 İsmail.K.K. Dk.63 Furkan, Dk.76,Ömer Faruk (Serdivanspor) Dk.28 Salih, Dk.38Engin, Dk.71 Erdin .K.K.(Serdivanspor)

Editör: Haber Merkezi