Rakibi karşısında gol olup yağan Serdivanspor sahadan 12-1 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı

FURKAN VE ÖMER İŞBAŞINDA
Sakarya Süper Amatör Lig 15. Hafta mücadelesin de Harmanlıkspor ile Serdivanspor karşı karşıya geldi. Mücadele Elazığ depreminde hayatını kaybedenler için yapılan saygı duruşu ile başladı. Serdivanspor maça etkili başladı ve üst üste goller buldu. Serdivanspor ilk devreyi Furkan(2), Fırat ve Engin’in golleriyle 4-0 önde tamamladı.

GOL YAĞMURU
Mücadelenin 2’nci yarısında Serdivanspor rakibi karşısında deyim yerindeyse gol olup yağdı. Peş peşe goller bulan Serdivanspor sahadan 12-1 gibi farklı bir skorla galip ayrılmasını bildi. Serdivanspor’a farklı galibiyeti getiren goller Taşkın(4), Fırat(2), Ömer(3), Engin, Mertcan ve İsmail’den geldi. Harmanlıkspor’un tek sayısını ise Mertcan kaydetti. Serdivanspor bu galibiyetle puanını 34’e yükseltti.

Harmanlıkspor:1 Serdivanspor 12

Stat: Erenler Atatürk Stadı

Hakemler: Tayfun Güz*** Hakan Atlı*** Furkan Şen***

Harmanlıkspor: Onur*(Emircan*) Cihan* Tunahan *Berkay* Mehmet* Berk* Yıldırım*(Alperen?) Hasan* Tayfun** N.Polat*  Ahmet*(Berkhan?)

Teknik Sorumlu: Tevfik Tetik

Serdivanspor: Furkan** Salih**(Ömer Erdem*) İsmail*** Enver**(Enes*) Onur*** Emre** Engin***(Taha**) Mertcan*** Ömer*** Fırat** Furkan****

Teknik Sorumlu: Berk Yusuf Yıldız

Goller: Dk.5 Dk.43 Dk.48 Dk.83 Furkan Işıklı  Dk.37 Dk.76 Fırat Dk.40 Engin  Dk.55 Dk.56 Dk.75 Ömer Taşkın Dk.61 Mertcan  Dk.90 İsmail (Serdivanspor)  Dk.65 Tayfun (Harmanlıkspor)

Editör: Haber Merkezi