“DİNAMİKLER GÜÇ BİRLEŞTİRMELİ”

Taranoğlu yaptığı açıklamada, “Kıymetli Dostlarım,Takipçilerim ve Çok Kıymetli Sakaryasporlular, Sizden aldığımız yoğun mesajlara ve geri dönüşlere hitaben bir açıklama daha yayınlama ihtiyacı hissettim. Öncelikle belirtmek isterim ki Sakaryaspor’un bir kurtarıcıya ihtiyacı yoktur. Şanlı tarihi ve değerleri Sakaryaspor için yeterlidir. Sakaryaspor’un asıl ihtiyacı ise şehrin dinamiklerinin bir araya gelerek Sakaryaspor için güçlerini birleştirmesidir. Bir araya gelmesi gereken dinamikler en başta siyaset kurumlarıdır.”

“CAMİA BİR ARAYA GELMELİ”

“Başta Sayın Ali İhsan Yavuz olmak üzere Sakaryamızın tüm Milletvekilleri, Sakarya Valimiz Sayın Çetin Oktay Kaldırım, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem Yüce başta olmak üzere tüm ilçe Belediye Başkanlarımız, SATSO ve Esnaf Odaları Başkanları, Türk-İş Sendikaları Konfederasyonu Başkanı Sayın Ergün Atalay, Türk Spor Basının tanınan ismi Sayın Şansal Büyüka, Yetiştirdiğimiz Değerler (Oğuz Çetin, Yılmaz Vural, Bülent Uygun,Aykut Kocaman, Tuncay ŞANLI ve daha niceleri), Sakaryaspor’a gönül vermiş tüm Sakaryaspor camiası bir araya gelmelidir.”

“PROJE VE VİZYONA SAHİBİM”

“Bu sebeple Sakaryaspor Kulüp Başkanı seçilecek kişinin tüm bu dinamikleri bir araya getirebilecek,bir arada tutacak, hedefe teksif edecek güç ve kabiliyete sahip olması gerekmektedir. Devir kurtarıcılar devri değildir, devir takım çalışması ve birlik devridir. Futbolda elbette bütçe önemli ancak tek başına yüksek bütçe sahibi olmak yeterli değildir. Bütçenin yanında sahip olunması gereken tüm projelere ve vizyona sahibim. Sözlerimi Necip Fazıl’ın dizeleriyle noktalamak istiyorum: Yüzüstü çok süründün, ayağa kalk Sakarya!” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi