Spor Toto 1.Ligine Yükselme Baraj maçının ilk ayağında Perşembe günü Samsunspor ile burada karşılaşacağız. Bu maçı hiç şüphe yok ki Valisinden Vekiline, Büyükşehir Belediyesinden seçilmiş ve atanmış herkesin maddi manevi destek vermesi ve maça gelmesiyle başlar

PİSİ PİSİNE KAÇAN GRUP BİRİNCİLİĞİ
TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta 34 hafta süren şampiyonluk maratonunda ligi birinci sırada bitiren Ankara Keçgiörengücüspor, Spor Toto 1.Ligine direkt çıkmıştı. 2.sıradaki Kastamonuspor, 3.sıradaki Samsunspor, 4,sıradaki Sakaryaspor ve 5.sırdadaki Sarıyer ise Play Off maçlarına kalmıştı. 2.sıradaki takımla 5.sıradaki takım, 3.sıradaki takımla da 4.sıradaki takım Play Off grubunda eşleşmişti. Kastamonuspor ile Sarıyer ilk maçlarını bu Perşembe günü saat 16.30’da İstanbul’da oynarken Sakaryaspor da ilk maçını Perşembe akşamı saat 20.45’te Yeni Sakarya Atatürk Stadında oynayacak. Bu maçların rövanşları ise pazartesi akşamı Kastamonu ve Samsun’da oynanacak.

34 MAÇTA OLMADI 5 MAÇTA PEKALA OLUR!
Tur atlayanları ise bundan sonraki turda yine çift maç üzerinden karşı karşıya gelecek. O maçlarda tur atlayan takım, Kırmızı Grup şampiyonu ile takımla tarafsız sahada karşı karşıya gelecek ve o maçı kazanan takım 1.Ligine yükselecek. İşte bu kadar ayağımıza gelmiş bir şampiyonluğu bari bu sene bir kez daha kaçırmayalım. Öyle ya, geçen sene de aynı senaryoyu yaşamış ama parasızlık nedeniyle futbolcular Mersin’deki final maçına gitmek istememiş ve zoraki gittikleri o maçta da Afyonspor’a 2-1 yenilerek 1.Lige çıkamamıştı. İstiyoruz ki bu sene de aynı kara tabloyu yaşamayalım. Üstelik Sakaryasporumuzun kurtuluşu bu şampiyonluğa bu kadar bağlıyken. O da sadece 5 maçımıza kaldı. 

Editör: Haber Merkezi