Konya’da düzenlenen 2019 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası sonunda Sakaryalı satranç sporcuları Dilara Bıçaklıoğlu ve Emre Kocakaplan masa kategorilerinde Türkiye Şampiyonu oldu

2 ŞAMPİYONLUK GELDİ
Türkiye’nin dört bir yanından 60 takımın zirve yarışına sahne olan 2019 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası, bu yıl Konya Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. 37 il ve KKTC'den 817 sporcunun 9 tur boyunca mücadele ettiği şampiyonada Sakaryalı satranç oyuncuları farklı kulüplerde yer aldılar. Şampiyona sonunda Dilara Bıçaklıoğlu 16 yaş altı kız masa kategorisinde, Emre Kocakaplan 20 yaş altı genel kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attılar.

BİLDİN’DEN TEBRİK
TSF Yönetiminin, yerel yöneticilerinin ve protokol üyelerinin yer aldığı ödül töreninde 2020 Türkiye Satranç İkinci Ligi'ne yükselen takımlar ve masa derecesi elde eden sporcular kupa ve madalyalarına kavuştular. TSF Sakarya İl Temsilcisi Bahar Bilgin, “Gençlerimizi tebrik ediyor, turnuvaya katılan satranç sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi