İLK ÇALIŞMA
Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği genel kurul ile yeni başkanını seçen Sapanca Gençlikspor, Bölgesel Amatör Lig hedefiyle başlayacağı sezonun ilk çalışmasını önceki gün kendi sahasında yaptığı antrenman ile yaptı. Çalışmaya geçtiğimiz günlerde iç transferde anlaşılan oyuncuların yanı sıra, denenen oyuncular ve genç oyuncular katıldı. 
TATLI İKRAMI
İlk antrenmanda takımı yöneticiler de yalnız bırakmadı. Antrenmanı takip eden çiçeği burnunda Başkan Can Çetin Cengiz, sporculara sakatlıksız bir sezon temenni ederek başarılar diledi. İlk antrenmanda oyuncularla birlikte fotoğraf çektiren yönetim, antrenman öncesinde sporculara tatlı ikram etti. 
İKİ ÖNEMLİ TRANSFER
Transfer çalışmalarına da devam eden Sapanca temsilcisi geçtiğimiz sezon Kalaycıspor’un BAL’a çıkmasında büyük katkısı olan eski kaptanları Levent Demiray ile anlaşma sağladı. Levent’in yanı sıra forvet arkasına da bir takviye yapan yeşil beyazlılar Kocaelispor, Adama Demirspor ve Karşıyaka gibi köklü kulüplerin formasını terletmiş Cihan Korucuoğlu ile sözleşme imzaladı.

Editör: Haber Merkezi