Sezona iyi bir başlangıç yapamasa da hemen toparlanan ve ligi domine eden takımlardan biri olan Sapanca Gençlikspor, sezonun ikinci yarısını Karapürçekspor maçıyla açıyor. Cumartesi günü Sapnaca Stadı’nda oynanacak mücadele saat 14:00’da başlayacak. 2020 yılında büyük hedefleri olan ve önce Bölgesel Amatör Lig’e sonra da profesyonel liglere çıkmayı hedefleyen yeşil beyazlılar, eski günlerine dönmek istiyor.

Yeşil Beyazlılar devre arasında Teknik direktör İsmail Yılmaz’la yollarını ayırarak eski Sakaryaspor Takım Kaptanlarından Ahmet Seçgin’i takımın başına getirdi. Sapanca Gençlikspor Kulüp Başkanı Cengiz Can Çetin, “Ligin ikinci devresine yeni hocamız olan Ahmet Seçgin’le yola devam edeceğiz. Sapanca Gençlikspor’u başarıya taşıyacağını inanıyoruz” dedi.

Sapanca Gençlikspor yeni teknik direktörü Ahmet Seçgin yaptığı açıklamada “Takımımız iyi çıkış yakaladı ilk devre. Ben de bu bayrağı alıp başarıya taşıyacağıma inanıyorum. Birlik ve beraberlik olduğumuzda bizleri kimse yıkamaz. Sapanca camiası büyük bir camia. Hak ettiğimiz yere mutlaka geleceğiz. Oyuncularıma, yönetimimize ve ekibimize inanıyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi