İLK YARI ÖNDEYDİK
TFF 3.Lig 3.Grup’ta sezonun ikinci devresine hazırlanan Sapanca Gençlikspor, ikinci hazırlık maçını Arnavutköy Belediyespor ile oynadı. Antalya’da Kremlin Palace’de oynanan mücadelede konuk ekip 10’ncu dakikada Mehmet can ile 1-0 öne geçti. Bu gole Mehmet ve Ali’nin golleriyle cevap veren Sapanca Gençlikspor soyunma odasına 2-1 üstünlükle gitti.

“İYİYE GİDİYORUZ”
Karşılaşmanın ikinci yarısında tüm oyuncularına şans veren yeşil-beyazlı temsilcimiz, 72’nci dakikada Berat’ın golüne engel olamadı. Mücadele karşılıklı gollerle 2-2 sona ererken, Sapanca Gençlikspor performansı ile ikinci yarı öncesinde umut verdi. Mücadele sonrasında konuşan Sapanca Gençlik Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, “İyi bir sınavı geride bıraktık. Oyuncularım her geçen gün daha iyiye gidiyor” dedi.

SAPANCA GENÇLİK: 2 ARNAVUTKÖY BLD: 2

SAHA: Kremlin

HAKEMLER: Mehmet Kısaç, Seyfettin Öztürk, Ali Baki Aldemir

SAPANCA GENÇLİK: Süleyman, Semih (Muhammed), Berat (Cankut), Vedat, Murat (Habib), Mehmet (Enes), Talha (Furkan), Ali (Hüseyin), Umut (Bozan), Egemen (Talha), Yaser (Baha)

T.DİREKTÖR: Bülent Yenihayat

ARNAVUTKÖY BLD: Emrehan (Ozan), Kerem (Tolga), Ömer, Kamil (Ferhat), Osman (Sirac) Hakan (Furkan), Ferhat (Mert), Ensar (Adem), Mehmet Can (Berat) Enes (Furkan Y.) Rıdvan (Ferit)

T.DİREKTÖR: Nihat Balan

GOLLER: Dk.10 Mehmet Can, Dk.72 Berat (Arnavutköy BLD), Dk.31 Mehmet, Dk.45 Ali (Sapanca Gençlik)

Editör: Haber Merkezi