Sapanca Gençlikspor, Bölgesel Amatör Lig 6. Bölge 3. Grup 18’nci hafta mücadelesinde evinde ağırladığı Kuruçeşme’yi 2-0’lık skorla mağlup ederek final grubuna adını yazdırdı

3. LİG AŞKINA
Zirvedeki yerini korumak ve şampiyonluk grubuna kalabilmek için sahaya çıkan Sapanca temsilcisi ilk yarı boyunca rakibini ataklarla yarı sahasına hapsetse de skor bulamadı ve devre 0-0 eşitlikle sona erdi. İkinci yarıda daha istekli ve coşkulu bir futbol ortaya koyan temsilcimiz 65’nci dakikada Ali Burak ile golü buldu ve 1-0 öne geçti. Mücadelenin son dakikalarında Caner Ersoy’un penaltı golüyle farkı 2’ye çıkartarak rahatlayan Yeşil Beyazlılar, sahadan 2-0’lık skorla galip ayrılarak Bölgesel Amatör Lig 6’ncı bölgede final grubuna kaldı.

MAÇLAR 18-22 NİSAN’DA
Sapanca Gençlikspor 18-22 Nisan tarihleri arasında tek maç lig usulü şeklinde oynanacak final grubunda 3.Lig’e çıkma mücadelesi verecek. 6. Bölge’de yer alan 1 ve 2’nci grubun lider takımları İnegöl Kafkas Gençlikspor ve Bayburt 1918 FK ile karşılaşacak Sapanca temsilcisi, bu maçların sonunda zirvede olması durumunda adını 3. Lig’e yazdıracak.

Editör: Haber Merkezi