TFF 2.Lig Play Off Yarı final rövanş maçları bugün oynanıyor. Beyaz Grup temsilcimiz Sakaryaspor, ilk maçta bu akşam Samsunspor ile karşılaşırken, tek hedef turu geçecek skoru almak.

BERABERLİK BİZE YETİYOR
İlk maçı Serkan Odabaşoğlu’nun attığı tek golle 1-0 kazanan Sakaryaspor’a, her türlü beraberlik tur getirecek. Ayrıca, gol attığımız her tür 1 farklı skor da bizi tura taşıyacak. Samsunspor’un en az 2 farklı galibiyeti Sakaryasporu eleyecek. Maçın 1-0 bitmesi ise maçı uzatacak. 15’er dakikadan 2 devre halinde oynanacak uzatmada da eşitlik bozulmaz ise iş penaltılara kalacak ve penaltılarda üstünlük sağlayan takım Kastamonuspor-Sarıyer maçının tur atlayanı ile karşılaşacak. Sakaryaspor bu turu eğer geçerse, ilk maç burada, ikinci maç ise rakip sahada oynanacak.

ŞAMPİYONLUK SIRASI BİZDE
Öte yandan Play Off’ta ise bu maç 9.maçımız ve söz konusu Play Off şampiyonluğu olduğunda bir yıl şampiyon olurken sonraki yıl şampiyon olamamışız. Geçen sene şampiyonluk kaçtığına göre, sıra bu sene ki şampiyonluğumuza geldi. Bunun için de bu akşamdan itibaren kalan 4 maçı kazanmamız gerekiyor. Bunun için de tabii ki golcülerimize büyük iş düşüyor. 4 gün öncesinin suskun ayakları olan 13 gollü Berk İsmail Ünsal, 12 gollü Dilaver Güçlü ve 9 gollü Zahit Fındık’tan bu akşam tur getirecek goller, mücadele ve futbol bekleniyor. 

20 KİŞİLİK MAÇ KADROMUZ
1.FERHAT YAZGAN
2.OĞUZ ÇALIŞKAN
3.AYKUT YILDIZ
4.FERİT ERİŞÇİ
5.TEVFİK KÖSE
6.ÜMİT YASİN ARSLAN
7.BERKAY CAN DEĞİRMENCİ
8.GÖRKEM ŞİMŞEK
9.SAVAŞ TAGA.
10.BERK İSMAİL ÜNSAL
11.DİLAVER GÜÇLÜ
12.ZAHİT FINDOIK
13. HAKKI CAN AKSU
14.CANBERK ÖZDEMİR
15.HACI ÖMER DOĞRU
16.SERKAN ODABAŞOĞLU
17.OĞUZ KOCABAL
18.UMUT SÖZEN
19.FURKAN KARABAŞ
20.ERAY DURSUN

SAAT: 20.30
STAT: Samsun 19 Mayıs
HAKEM: Halil Umut Meler
YAYIN : TRT SPOR

Editör: Haber Merkezi