KIRAN KIRANA FİNAL
Okul Sporları Birimi tarafından düzenlenen Genç Erkekler B kategorisi İl Birinciliği oynanan 2 karşılaşma ile tamamlandı. Final mücadelesinde Doğa koleji ile karşı karşıya gelen Özel Şahin Anadolu Lisesi maça hızlı başladı. Karşılaşma boyunca mücadeleyi hep önde götüren ve sadece 1 kez rakibine yakalanan Özel Şahin Anadolu Lisesi parkeden 60-52’lik skorla galip ayrılarak şampiyon olan takım oldu.

UZATMALAR SONUNDA SAÜ
Günün bir diğer mücadelesinde ise SAÜ Vakfı Anadolu Lisesi ile Özel Sakarya Fen ve Bil Teknoloji Lisesi karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf SAÜ oldu ve ilk çeyreği 18-12 önde tamamladı. Devreyi de 27-26 ile geçen SAÜ maç sonunda rakibine yakalanınca normal süre 62-62’lik eşitlikle tamamlandı ve maç uzatmaya gitti. Uzatmalar sonunda rakibini 74-67 mağlup eden SAÜ Anadolu Lisesi üçüncülük kupasını kazanan takım oldu.

KUPALAR MÜDÜRLERDEN
Zorlu maraton sonunda dereceye giren sporcular kupa ve madalyalarını düzenlenen tören ile aldı. Zorlu maraton sonunda şampiyon olan Özel Şahin Okulları takımına kupa ve madalyalarını Özel Doğa Koleji müdürü Büşra Sarıoğlu takdim etti. Müsabakaları ikinci sırada bitiren Özel Doğa Koleji kupa ve madalyalarını Özel SAÜ Vakfı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Gökçe Hoşsöz’den aldı. Üçüncü SAÜ Vakfı Anadolu Lisesi ise kupa ve madalyalarını Özel Bil Fen Müdür Yardımcısı Arda Bayrak’tan aldı. Dördüncü takım Özel Bil Fen’e ise kupasını Özel Şahin Okulları Beden Eğitimi Öğretmeni Yusuf Aslan takdim etti

Editör: Haber Merkezi