SON KUPALAR
Okul Sporları Birimi’nin basketbol branşındaki son faaliyeti olan Minikler Basketbol İl Birinciliği oynanan final ve 3’üncülük maçıyla sona erdi. Atatürk Spor Salonunda oynanan final karşılaşmasında rakibi Özel Teken Ortaokulu karşısında maçın başından sonuna kadar üstün oynayan Mefkure İlkokulu parkeden 45-31’lik skorla galip ayrılarak şampiyonluk ipini göğüsleyen takım oldu. Üçüncülük karşılaşmasında ise rakibi Doğa Koleji’ni 36-31 ile geçen Özel Şahin İlkokulu 3’üncülük kupasını alan takım oldu.

KUPALAR MÜDÜRLERDEN
Karşılaşmaların ardından düzenlenen tören ile kupalarını alan minik öğrenciler büyük sevinç yaşadı. Şampiyon Mefkure İlkokulu kupasını Adapazarı ilçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Murat Acar’ın elinden aldı. İkinci olan Teksen’e ise kupasını Basketbol İl Temsilcisi Mehmet Memiş Güzeldal ve Özel Teksen Okulu Müdürü Nursel Bay verdi.

3’ÜNCÜLÜK ŞAHİN’İN
Özel Şahin İlkokulu 3’üncülük kupasını Özle Mefkure Okul Müdürü Fatih Özbayraktar ve SUBÜ Öğretim Üyesi Dr. Seray Soytaş’tan aldı.  Dördüncü ola Doğa Koleji’ne ise kupasını Mefkure İlkokulu Müdürü Engin Canlı ve Basketbol İl Hakem Kurulu Üyesi Tarkan Meriç verdi. Sporcular çekilen hatıra fotoğrafının ardından bol bol kupa pozu çekildi ve ailelerinin tebriklerini kabul etti

Editör: Haber Merkezi