10 KİŞİ KALDI
Cumhuriyet Anadolu Lisesi ile Sakarya Spor Lisesi arasındaki final karşılaşması yoğun yağış altında oynandı. İki okulun taraftarları da Karaman Stadının tribünlerini hınca hınç doldurdu. Maça iyi başlayan Spor lisesi ilk yarıda gerçekleştirdiği ataklardan sonuç alamadı. Cumhuriyet Anadolu Lisesi 20. dakikadan itibaren 10 kişi oynadığı mücadeleyi kendi yarı sahasında kabul etmeye başladı. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

PENALTILAR BELİRLEDİ
Eksik rakibini karşısında ikinci yarıda da daha atak oyun oynayan taraf Spor Lisesiydi. Aradığı golü bir türlü bulamayan Spor Lisesi karşılaşmanın penaltılara gitmesine engel olamadı. Penaltılarda hata yapmayan Cumhuriyet Anadolu Lisesi zorlu maratonda şampiyonluğa ulaşan takım oldu. Takımlar düzenlenen tören ile kupa ve madalyalarını aldı. Cumhuriyet Anadolu Lisesi ve Spor Lisesi Sakarya’yı Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı. İl birinciliğinde Şehit Hasan Keleş MTAL 3.lük maçında Farabi MTAL’i yenerek 3.lük kupasının sahibi oldu. Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise 4.lükle yetindi.

MAÇ SONU OLAY
Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nin kaptanı Yusuf Talha Yolcu maç sonunda Spor Lisesi tribünlerine giderek hareket yapınca ortam bir anda gerildi. Sevinç için sahaya giren Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileri de o tribüne hareketlenince araya öğretmenler ve polis girdi. Öğretmenlerle de itiş kakış yaşayan öğrencilerin sorumsuz hareketleri eğitimcileri ve taraftarları çileden çıkardı. Gerginlik takımlar soyunma odalarına gidene kadar sürdü. Olayların başlamasına sebep olan öğrencilerle ilgili herhangi bir adım atılıp atılmayacağı ise merak konusu. 

Editör: Haber Merkezi