NEFES KESEN FİNAL
Sakarya Basketbol İl Temsilciliği tarafından basketbol emekçisi Atilla Tapşın’ın adı verilen U11 Erkek Basketbol Ligi nefes kesen bir final maçıyla sona erdi.  Maça iyi başlayan taraf Gelişim basketbol oldu. İlk çeyreği 14-6 önde geçen gelişim basketbol ikinci çeyrekte rakibinin sayılarına engel olmayınca ilk devreyi 22-25 geride kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısında iyi oyun oynayan taraf ASAŞ Gençlik Basketbol oldu.

SON TOPA KADAR MÜCADELE
3.çeyreği 37-30 önde kapatan ASAŞ Basketbol’a cevap son periyotta geldi. Rakibi karşısında bulduğu basketlerle 10 sayı geriden gelen Gelişim Basketbol son dakikada farkı 2.2ye indirdi. Son hücumdan yararlanamayan Gelişim basketbol sahadan mağlup ayrılırken gecenin kazananı 44-42’lik skorla ASAŞ Basketbol oldu ve şampiyonluk ipini göğüsledi. 3’ünclük mücadelesinde ise Sakarya Büyükşehir Basketbol’u mağlup eden Antspor Organizasyon kupaya uzanan takım oldu. Büyükşehir ekibi 4’üncülük kupasıyla teselli buldu.

KUPALAR PROTOKOLDEN
Dereceye giren takımlar düzenlenen ödül töreni ile kupa ve katılım belgelerini aldı. Şampiyon ASAŞ Gençlik Basketbol Kulübü’ne kupasını Sakarya Gençlik Spor İl Müdürü Arif Özsoy ve Akyazı Eski Belediye başkanı Hasa Akcan takdim etti. Gelişim Basketbol ise 2.’lik kupasını Akyazı Eski Belediye başkanı Hasa Akcan’ın elinden aldı. Basketbol İl Temsilcisi Mehmet Memiş Güzeldal ve Eski Basketbol İl Temsilcisi Alpay Alev ise Sakarya Büyükşehir Basketbol’a 4’ünclük kupasını verdi. Tören çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi

Editör: Haber Merkezi