Ara transfer döneminde yeşil siyahlı formayı giyen Barış Örücü, Sakaryaspor sosyal medya hesabından gerçekleşen canlı yayınla taraftarla buluşarak sorularını yanıtladı

CANLI YAYIN YAPTI
Koronavirüs salgınının ardından liglere ara verilmesiyle evlerine kapanan ve çalışmalarını evlerinden gerçekleştirilen Sakaryasporlu futbolcular, bir yandan da yapılan canlı yayınlarla taraftarlarla buluşuyor. Almanya’da ailesinin yanında bulunan gurbetçi oyuncu Barış Örücü de yapılan canlı yayın ile taraftarların sorularını yanıtladı. Örücü, “Sakaryaspor’a şampiyonluğu yaşamak için geldim” diyerek taraftara inanç mesajı verdi.

Sıkıntılı bir süreçten geçtiklerini belirten 27 yaşındaki oyuncu “Evde çalışmaya devam ediyoruz. Bu süreci bu şekilde atlatmaya çalışıyoruz. İnşallah bu sıkıntıları biran önce geride bırakarak yeniden sahalara dönmek istiyorum” dedi. Örücü, “Form durumum yükselişteydi. Tam forma bulmaya başladım korona mücadelesi başladı. Ben form olarak hazırdım fakat bu virüs salgını ara vermemize neden oldu. Hayırlısı ile döndüğümüzde daha iyi olacağımı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Örücü, taraftarlardan da övgüyle bahsetti. Örücü, “Sakaryaspor taraftarı gerçekten müthiş bir taraftar. İyi tepkiler oluyorsa kötü tepkiler ya da eleştirilerde olması normal. Tatangalar takıma maksimum katkıyı sağlayan bir taraftar grubu. Türkiye’nin en iyi taraftar gruplarından Tatangalar, her maç takıma büyük destek veriyorlar” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi