TARAFTARDAN DESTEK
Son haftalarda yaşanan düşüşe bir dur demek isteyen Sakaryaspor 28.hafta karşılaşmasında Eyüpspor’u ağırladı. Rakibini Zahit Fındık’ın 2 golü ile geçen yeşil siyahlıları taraftarları da yalnız bırakmadı. Yeşil siyahlı taraftarlar erken saatlerden itibaren stada gelerek renkli görüntüler oluşturdu. Gelen erken gollerin ardından rahatlayan taraftarlar maç boyuna da takıma destek oldu.

ŞAMPİYONLUK ŞARKILARI
Tribünlerde büyük boşluklar göze çarpsa da karşılaşmaya gelen taraftarlar görevlerini yerine getirdi. Maç boyunca takıma destek olan yeşil siyahlı taraftarlar alınan galibiyette pay sahibi oldu. Galibiyetin ardından oyuncuları tribünlere çağıran taraftarlar takımla birlikte şampiyonluk şarkıları söyledi. Oyuncuları bağrına basan taraftarlar onların galibiyet pozuna da ortak oldu.

KADINLAR TRİBÜNDE
Son zamanlarda olduğu gibi tribünlerde yine kadın ve çocuk taraftarların sayısı oldukça fazlaydı. Yeni stada gelmeye başlayan kadın taraftarlar tribünlerde çocukları ile birlikte maçı takip etti. Kadın taraftarların sayısındaki artış Sakaryaspor yönetimini de memnun etti. Geçtiğimiz günlerde kurulan Girls Of River taraftar grubu bu karşılaşmada da yerini aldı

Editör: Haber Merkezi