SÜPER LİG’E NAZİRE!
Stadı dolduran 30 bini aşkın taraftar geceyi yeşil siyaha boyadı. Sezon sonu şampiyonluğu hedefleyen Sakaryaspor’a desteğini her geçen hafta arttıran Sakarya sevdalıları Samsunspor maçı öncesi ve sonrasında gerçekleştirdiği şovlarla şampiyonluğun provasını da yaptı. Süper Lig’de 7-8 bin kişiye oynayan takımlara deyim yerindeyse nazire yapan yeşil siyahlı taraftarlar zirveyi ne kadar hak ettiklerini bir kez daha herkese gösterdi.

EFSANE DÖNECEK
Maç öncesi Maraton tribününde bayraklar ve flamalarla görsel bir şölene imza atan taraftarlar açtığı “Efsane dönecek esecek senelerce” pankartı ile Süper Lig’e geliyoruz mesajı verdi. 90 dakika boyunca üzerine düşen görevi en iyi şekilde yağan taraftarlar takımı devre arası kampına lider olarak uğurladı. Taraftarlar takım ile beraber maç sonunda şampiyonluk şarkıları söyledi.

AİLELERDEN BÜYÜK İLGİ
28 bin 154 bileti birkaç günde bitiren yeşil siyahlı taraftarlar tribünleri tıklım tıklım doldurdu. Adım atacak yerin olmadığı Yeni Atatürk Stadı’nda aileler maça büyük ilgi gösterdi. Eşini ve çocuğunu yanına alan yeşil siyahlı taraftarlar şampiyonluk yolunda takımının yanında oldu. Dillere destan bir performans ile adından söz ettiren taraftarlar Sakarya fırtınasını tribünlerde estirdi.

Editör: Haber Merkezi