Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Eskişehir Basket maçı öncesinde düzenlenen yemek programında bir araya geldi. Mono Cafe Restaurant’ta gerçekleştirilen programda Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip ve oyuncular yer aldı. Başkan Toçoğlu, yakından takip ettiğini belirttiği basketbol takımı hakkında son gelişmeleri kulüp yetkililerinden aldı.

ŞAMPİYONLUK BU YIL GELECEK
Takımın gidişatından memnun olduğunu ifade eden Başkan Toçoğlu, “Bu yıl basketbol takımımız ligde başarılı bir performans gösteriyor. Sakarya’da oynanan maçları bende mümkün oldukça takip ediyorum. Ligin ilk yarısında gösterdiğiniz performansdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Sezon sonunu da kupayla noktayalayacağımıza inanıyorum. Kaliteli oyunculara sahibiz. İnşallah bu yıl hep birlikte şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz. Biz sizlere güveniyoruz. Sakaryalılar sizlere güveniyor. Şampiyonluk için her şey hazır” diye konuştu.

SOSYAL BİR PROJE
Basketbol takımının sosyal anlamda da büyük bir boşluğu doldurduğunu dile getiren Başkan Toçoğlu, “İfade ettiğim gibi Sakarya’da oynanan maçları takip etmeye çalışıyorum. Burada dikkatimi çeken önemli bir husus da her yaş kategorisinden insanların tribünlerde yer alması. Aileler, çocuklar, kadınlar bu çok önemli bir şey. İnşallah bu birlik ve beraberlikteliğimiz devam ettiği müddetçe başarı da kaçınılmaz olacaktır” ifadelerini kullandı.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR
Altyapı tesisleri konusunda hazırlıkların devam ettiğini de aktaran Başkan Toçoğlu, “Sportif başarıda altyapı gerçeğini göz ardı edemeyiz. Bu konuda basketbol takımımıza bir tesis kazandıracağımızın müjdesini vermiştik. Bu konudaki hazırlıklarımız devam ediyor. İnşallah önümüzdeki süreçte son derece modern bir tesisi takımımızın kullanımına sunacağız” diye konuştu. Başkan Toçoğlu ayrıca haftasonu Eskişehir Basket mücadelesine çıkacak teknik ekip ve sporculara başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi