Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir Belediyespor Basketbol Şube Başkanı Akif Köse ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Afet Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleştirilen buluşmada Tolga Ballık ve Ünal Ünal da hazır bulundu. Başkan Toçoğlu, basketbol takımının son durumu hakkında yöneticilerden bilgiler aldı. Toçoğlu, yönetime tam destek verdiğini yineledi.
ŞAMPİYONLUK BEKLİYORUZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Toçoğlu, “Basketbol takımımızla iyi bir iletişim halindeyiz. Sıklıkla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapıyoruz. Şuan için takımımız lider olarak yoluna devam ediyor. İnşallah sezon sonunda da hak ettiğimiz başarıyı elde edececeğiz. Yönetimdeki arkadaşlarımızda özverili çalışmalar yürütüyor. Biz yönetimimize inanıyor, sporcularımızdan şampiyonluk bekliyoruz” diye konuştu.
SONU GÜZEL BİTMELİ
Hafta sonu Eskişehir karşısından alınan mağlubiyete ilişkin de düşüncelerini paylaşan Başkan Toçoğlu, “Hafta sonu oynanan mücaleden mağlup ayrıldık. Bu uzun soluklu bir yolculuk. Arada bu tarz mağlubiyetler olacaktır. Önemli olan sonunun güzel bitmesi. Biz işimizi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz. Bu şekilde olduğunda başarıda kaçınılmaz olacaktır. Her fırsatta ifade ediyorum; biz basketbol takımımıza ve yönetim kurulumuzun yanında olmaya devam edeceğiz. Allah yolunuzu açık etsin” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi