Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, haftasonu oynanacak Darıca Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdüren Sakaryaspor’un antrenmanını takip etti. Rüstemler Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanı takip eden Başkan Toçoğlu, galibiyet serisinin devam etmesini arzuladıklarını ifade etti.

TAKIMIMIZ DAHA İYİ OLACAK
Başkan Toçoğlu şunları söyledi; “Sakaryasporumuz 3 haftalık bir galibiyet serisi yakaladı. Hem galibiyetlerden dolayı takımımızı kutlamak hem de yöneticilerimiz ile durum değerlendirmesi yapmak amacıyla takımımızı ziyaret ettik. 3 maçlık galibiyet serisi bizleri memnun etti. İnşallah bu galibiyet serisi uzun haftalar devam edecek, takımımız oyunu geliştirerek daha iyi bir performans ortaya koyacaktır.”

KAZANILMASI GEREKEN ÇOK MAÇ VAR
“Takımımızın motivasyonu çok iyi durumda. 3 haftalık bir seri yakaladık. Ancak bu bizi asla rehavete sürüklememeli. Önümüzde daha kazanılması gereken çok maç var. Şampiyonluk için daha hiçbir şey bitmiş değil. Biz her maçımızı final maçı olarak görüp, ona göre mücadelemizi ortaya koymalıyız. Temennimiz daha mücadeleci ve hırslı bir Sakaryaspor’u sahada görmektir. Bu mücadele olduktan sonra başarı da gelecektir. Biz şampiyonluğa inanıyoruz, vazgeçmiyoruz.”

SON ANA KADAR DESTEK OLMALIYIZ
“Takımımız her maça galibiyet parolasıyla çıkıyor. Hafta boyunca çalışmalarını bu yönde sürdürüyor. Ligin başından beri talihsiz puan kayıpları yaşadık. Ancak artık önümüze bakmamız gerek. Hamdolsun takımımız son haftalarda iyi bir ivme yakaladı. Tüm şehir olarak bizlerde desteğimizi son ana kadar sürdürmemiz gerek. İnşallah biz bu sene lig atlayacağız. Tüm enerjimizi buna vermeliyiz.”

Editör: Haber Merkezi