PASTA KESİLDİ
Geçtiğimiz 2 yılda olduğu gibi yine şampiyonluk ipini göğüsleyen ve lig boyunca oynadığı iyi basketbol ile mutlu sona ulaşan Gelişim Basketbol sezonun yorgunluğunu kutlama gecesinde attı. Ailelerin ve sporcuların tam kadro katıldığı gecede yemekle yenildi, pastalar kesildi ve hem sporcular hem de aileler gönüllerince eğlendi.

ŞAMPİYONLUK YEMEĞİ
Şampiyonluk pastasının kesilmesiyle başlayan gecede sporcular ailelerine elleriyle pasta yedirdi. Tüm sporcular kupalarını da alarak aileleriyle birlikte bol bol fotoğraf çektirdi. Takımın önemli isimlerinden Osman Antrenör Faruk Güdül’e elleriyle pasta verdi ve şampiyonluktaki emekleri için teşekkür etti. Daha sonra yemeğe geçen sporcular yemekte de rahat durmadı. Masalarından kalkan sporcular ailelerinin yanına giderek elleriyle yemek ikram etti.

PİSTİN TOZUNU ATTIRDILAR
Yenilen şampiyonluk yemeğinin ardından Gelişim Basketbol oyuncuları soluğu dans pistinde aldı. Sezon boyunca parkede hünerlerini gösteren sporcular dans yeteneklerini de şampiyonluk gecesinde konuşturdu. Sezonun yorgunluğunu pistin tozunu atarak üzerlerinden atan genç sporcular Türkiye şampiyonası öncesi moral depoladı. Anneler ve babalar sporcuların bu mutlu gecelerinde bol bol fotoğraf ve video çekerek sevinçlerine ortak oldu.

Editör: Haber Merkezi