YEŞİLLER PLAY-OFF’TA
Kıyasıya mücadeleye sahne olan karşılaşmada Şampiyonu uzatma dakikaları belirledi ve Talha Saraç’ın attığı muhteşem golle Yenimahallespor Şampiyon olarak 1. Amatör lige yükseldi. Baraj maçında Yenimahallespor’un şampiyon olmasının ardından ikinci olan Yeşillerspor Play Off grup maçlarına katılacak.

DOSTÇA BAŞLADI, DOSTÇA BİTTİ
Çarşamba gecesi başlayan maç Perşembe günü saat 01.00 de bitti. Maçta 5 gol, 1 kırmızı kart ve 2 uzatma devresi oldu. Hendek derbisi dostça başladı, dostça bitti. İlk yarıda her iki takım önce gol yememek için çok dikkatli top çevirdi. 31.dakikada Yenimahallespor’dan Enes kale önündeki karambolde topa son dokunan oldu ve devrenin skorunu belirledi.

İKİNCİ YARI KARŞILIKLI GOLLER
48.dakikada Yeşillerspor penaltı kazandı. Emirhan durumu 1-1 yaptı.  Kaptan Emre Çaçur 56. dakikada Yeşillerspor’u 2-1 öne geçirdi. Rakibine baskı kuran Yenimahallespor 71. Dakikada Sefa’nın müthiş frikik golü ile durumu eşitledi. 2-2.  Yeşillerspor’dan Emre Arslan 92. Dakikada kırmızı kart gördü. Maçın normal süresi bu skorla sona erdi.

UZATMADA TEK GOL
Uzatmanın ilk devresinde gol olmadı. İkinci devresinde ise 115. Dakikada Talha kazanılan frikikte 25 metreden attığı muhteşem golle takımını 3-2 öne geçiren golü atınca şampiyonluğu ilan etti. Çarşamba gecesi 22.30 da başlayıp Perşembe saat 01.00 da biten müthiş maç sonrası şampiyonluk kupası ve madalyalar SASKF başkanı Yaşar Zımba, Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir, SASKF yöneticileri Fatih Kanbur, Hasan Zandolu, Ahmet Silahçı, Gençlik Spor Stat Sorumlusu Özcan Çelikten tarafından verildi.

YENİMAHALLESPOR: 3 YEŞİLLER GENÇLİKSPOR: 2

Saha: Erenler Atatürk

Hakemler: Bahadır İleri, Erdi Öz, Hakancan Yılmaz

H.Yenimahallespor: B. Halit, Onur, Soner, Sefa, Burak, Enes, Ünal (Rıdvan) Sezer (Ünal Bektaş) Muhammed, Rahim (Fatih*) F. Talha Saraç  Antrenör: Orhan Kumru

Yeşillerspor: Halil İbrahim, Emre Abukan, İlhan, Emre Çaçur (Emre Arslan) Halilcan, Hüseyin, Ali Rıza, Oğuz (Özgür) Emirhan, Yusuf Emre, Batuhan, Alihan   Antrenör: Muammer Arslan

Kırmızı kart: Dk. 92 Emre Arslan (H. Yeşillerspor)

Goller: Dk.31 Enes, Dk. 71 Sefa, Dk. 115 F. Talha (Yenimahallespor), Dk. 48 Pen. Emirhan, Dk. 56 Emre Çaçur (Yeşillerspor)

Editör: Haber Merkezi