TARAFTARLARLA KUTLADILAR
Erenler Stadı’nda oynanan ve Muhammet Emin Arıcı, Yüksel Demir ve Behlül Bilgi’nin yönettiği maçta Tekspor U15 ile Arifiyespor U15 takımları karşı karşıya geldi. Müsabakadan beraberlikle bile ayrılsa şampiyon olacak olan Tekspor, Arifiyespor’u her iki yarıda bulduğu gollerle 4-0 mağlup etti. Tekspor’un gollerini; Taha, Burak, Eymen ve Kerem kaydetti. Son maçtan galibiyetle ayrılan Teksporlu futbolcular, şampiyonluğu taraftarlarıyla birlikte kutladılar. Tekspor U15 Takımı, Sakarya’yı Türkiye şampiyonasında temsil edecek. 

“ALINLARINDAN ÖPÜYORUM”
Müsabakanın ardından açıklamalarda bulunan Tekspor U15 Teknik Direktörü Naim Beriş; “Hem U15 grubundaki maçlarımızda hem de play-off müsabakalarında aynı ciddiyetle mücadele ettik. Bu anlamda başarı da kaçınılmaz oldu. Bu şampiyonluğu tüm Tekspor ailesine armağan ediyoruz. Türkiye şampiyonasında başarılı olacağımıza gönülden inanıyorum. Sporcu kardeşlerimin de alınlarından öpüyorum.” dedi.

“MUTLU DEĞİLİM”
Son maçta mağlup olan Arifiyespor Teknik Direktörü Osman Gümüştaş yaptığı konuşmada; “Gruplara gitmek için Tekspor’u yenmemiz gerekiyordu. Ancak önceki maçta en önemli futbolcumuz ceza aldı. Kolumuz, kanadımız kırıldı. Maça iyi başladığımızı düşünüyorum. Yediğimiz ilk gole kadar mücadelemizi sürdürdük. Yediğimiz gollerden sonra bocalamaya başladık. Art arda yediğimiz goller bizi oyundan düşürdü. Çok üzgün olduğumu belirtmek istiyorum. Arifiye’ye şampiyonluk yaşatamadığım için mutlusuzum.” ifadelerini kullandı.

SÜLEYMAN DOĞRU